Muusikoiden.net
22.05.2018
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 21.09.2013 - Rehupiikles


Päivämäärä:la 21.09.2013
Esiintyjät:Rehupiikles

Halavatun Papat

Paikka:Leppävirta, Sokos Hotel Vesileppis
Lisätietoja:Heimot Kohtaavat on uusi ja uudenlainen tapahtuma, joka tulee kokoamaan kerran vuodessa Suomen heimot yhteen paikkaan pitämään hauskaa ja tuomaan esille suomalaisuuden monipuolisuutta ja alueellisia vahvuuksia. HK ei ole juhlaseminaari eikä julkilausumien paikka, vaan tapahtuma jossa koko Suomi saa puheenvuoron hyvän musiikin, ruoan ja murteiden kautta. Leppävirta ja Sokos Hotel Vesileppis on sijaintinsa ja palveluidensa puolesta tällaiselle tapahtumalle ihanteellinen paikka. Leppävirralle on lyhyt matka kaikkialta!
Vuoden 2013 tapahtuman valmistelut ovat jo pitkällä. Mukaan ovat lupautuneet tässä vaiheessa ainakin stadin slangin expertti ja tv-kokki Sami Garam, lakeuden musiikkilähettiläät Rehupiikles-yhtye, Roope Ankan eteläpohjanmaan murteelle kääntänyt Joose Tammelin sekä savolaisen huumorirokin edustajina Halavatun Papat ja juontopuuhissa häärivä savontaja Olavi Rytkönen. Viikonloppuna käydään myös huumoribändien ensimmäinen SM-kisa, joten iloista musiikkia tapahtumassa riittää varmasti.
HK on muutakin kuin musiikkia ja murteita. Ruokakulttuuri on seikka joka erottaa Suomen maakuntia toisistaan. HK haluaa haastaa Marttaliiton väen eri puolilta Suomea leikkimieliseen perinneruokakisaan, jonka tuomaristo koostuu paitsi ruoka-alan osaajista myös paikalla olevien kokoonpanojen jäsenistä. Mitä sanoo lakeuden kansa mykyrokasta, maistuuko viäräleuvalle rössypottu? Millaisia ovat Sami Garamin tuunaamat erikoisversiot perinneruoista? HK –tapahtuman aikana Vesileppiksen ravintolassa on saatavilla tapahtuman erikoismenu, jossa on paikallisia erikoisuuksia mutta joka maistuu varmasti kaikille. HK haluaa samalla kohottaa perinneruokien näkyvyyttä ja imagoa.
HK on tapahtuma joka katkaisee pimeimmän syksyn, eli sijoittuu kesän ja syksyn jälkeiselle, pikkujouluja edeltävälle ajalle. Tuolloin kaikki me tarvitsemme jotain uutta ja hauskaa, ja Heimot Kohtaavat on juuri sitä – kaikkien suomalaisten iloinen festivaali keskellä Suomea!

Lisätietoja Jari Lehtomäki 040 8439903 ja Olavi Rytkönen 040 5620836
Internet:http://www.rehupiikles.com/
http://www.sokoshotels.fi/en/hotels/leppavirta/
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lisää Googlen kirjanmerkkeihin
» Jaa keikka MySpacessa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti