Muusikoiden.net
27.05.2018
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 08.11.2012 - Jyväskylä Big Band


Päivämäärä:to 08.11.2012
Esiintyjä:Jyväskylä Big Band
Paikka:Jyväskylä, Siltasali (Pitkäkatu 19-21)
Lisätietoja:Jyväskylä Big Band - Terveisiä Perliinistä -paluukonsertti
8.11.2012 klo 19:00
Siltasali, Pitkäkatu 19-21, Jyväskylä
Liput 10/5¤

Jyväskylä Big Band tekee konserttimatkan Berliiniin 1.-4.11.2012. Matkan kunniaksi JBB järjestää paluukonsertin "Terveisiä Perliinistä" keskiviikkona 8.11.2012 klo 19:00 Siltasalissa. Konsertissa kuullaan matkalla esitettyä ohjelmistoa, joka koostuu suomalaisen big band -musiikin klassikoista ja tuoreemmista teoksista. Berliiniläisten sydämet lähdetään sulattamaan Ilkka Mäkitalon johtamana. Konsertissa kuullaan Jukka Linkolan nostalgisia 80-90-luvun vaihteen big band -teoksia, sekä tuoreempia sävellyksiä Vellu Halkosalmelta sekä Antti Rissaselta.

Berliinin matkalla JBB esiintyy GLS:ssä (German Language School Berlin), nauttii yhden euroopan arvostetuimman jazzfestivaalin, JazzFest Berlin, tarjonnasta, sekä juhlii myös hieman kesällä 2012 saavutettua Big Band -suomenmestaruutta.

Jyväskylä Big Band on monipuolinen, vireä ja ammattitaitoinen kokoonpano, jonka vierailijoina ja solisteina on vuosien mittaan nähty monia koti- ja ulkomaisia huippuartisteja. JBB on lukuisten omien konserttiensa lisäksi esiintynyt useilla suomalaisilla festivaaleilla, tapahtumissa ja yritystilaisuuksissa, sekä tehnyt konserttimatkoja ympäri maailman. Jyväskylä Big Band on toteuttanut myös ennakkoluulottomasti poikkitaiteellisia produktioita ja tehnyt vuosien ajan yhteistyötä useiden suomalaisten säveltäjien kanssa. JBB on erikoistunut esittämään uutta suomalaista big band -musiikkia.
Internet:http://www.jyvaskylabigband.com
http://www.jao.fi/
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lisää Googlen kirjanmerkkeihin
» Jaa keikka MySpacessa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti