Muusikoiden.net
22.06.2018
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 11.10.2012 - Iskra (CAN)


Päivämäärä:to 11.10.2012
Esiintyjät:Iskra (CAN)

Ahna (CAN)
Temppeliherrat

Paikka:Oulu, Ykän pub
Lisätietoja:Paskakaupunni ry:n harvinaista herkkua-alajaosto esittää:

To 11.10. @ Ykän pub, Oulu: Iskra (CAN), Ahna (CAN) & Temppeliherrat

Iskra (CAN)

Äärimusiikkiyhtye Iskra Victorian kaupungista Brittiläisestä Kolumbiasta Kanadasta soittaa oman määritelmänsä mukaan anarkistista metallia, mutta genrerunkkarit ovat kastaneet yhtyeen musatyylin ristiriitaisella genrenimellä "RABM (red/anarchist black metal)" . Luvassa on siinä mielessä black metallia kuin seitankinkku on kinkkua ja soijamaito maitoa, eli Saatanan herroittelut, kansallissosialismi ja lukion filosofian kurssien tulkinnat nihilismistä on korvattu solidaarisuudella, luokkasodalla, syväekologialla ja apokalyptisilla visioilla maailman tuhoutumisesta kapitalismin kourissa. Musiikillisesti kuitenkin siis lähempänä Immortalia kuin Doomia (vaikka molempia bändi onkin coveroinut), eli aika äsäkkää kampetta ja harvinaista herkkua luvassa. Rapukävellen vallankumoukseen tai ei vittu ollenkaan!

http://iskracrust.bandcamp.com/


Ahna (Can)

Iskran kanssa Eurooppaa kiertää niinikään kanadalainen Ahna. Bändi soittaa melko erikoisella otteella jotain noisen ja dronen kanssa flirttailevaa hardcoren ala-ala-genreä, jossa enimmäkseen laahataan, ja välillä kiilataan. Ehkä tässä on jotain samaa henkeä Man is the Bastardin kanssa, eli bassovetoista häiriintyneen kokeellista mölyä, josta löytyy niin lyhyitä nopeita purkauksia kuin tuskallisen laahaavaa kirskuntaa. Just sellaista musaa jonka sisällöstä kirjoittamista varten pitäisi oikeasti syventyä ja kuunnella nuo bandcampista lyötyvät biisit läpi, eikä yrittää arvailla lyhyen pikakelailun perusteella mistä on kyse. Maailman hitain Power Violence-bändi?

http://ahna.bandcamp.com/


Temppeliherrat (Rovaniemi)

Illan kotimaisesta musiikillisista antimesta vastaa maailman pohjoisin hengellinen ritarikunta, joka soittaa hypnoottis-okkultistista crustia vaikutteinaan niinikään black metal ja esoteeriset rituaalit. Viimeksi Oulussa Hässäkkä-päivien lopetusklubilla akustisena nähdyn ja kuullun orkesterin esiintymisissä etsitään yhteyttä salattuun tietoon, transsiin vaivuttavaa d-tahdin rytmiä ja Mestarin johdatusta.

http://temppeliherrat.bandcamp.com/


Liput 6/5 ¤, soitot kymmenen maissa ja bändien välissä grammaria pyörittää itse Belsepuupi. K-18
Internet:http://iskracrust.bandcamp.com
http://www.ykanpub.com
   Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lisää Googlen kirjanmerkkeihin
» Jaa keikka MySpacessa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti