Muusikoiden.net
24.06.2018
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 26.05.2012 - Mikael H & The Siberians


Päivämäärä:la 26.05.2012
Esiintyjät:Mikael H & The Siberians

DOK (UKR)
Snega (RUS)

Paikka:Helsinki, Dubrovnik
Lisätietoja:TUSOVKA-KLUBI 26.5. @ Dubrovnik

Kevään ja vähitellen myös kesän koittaessa kaupunkiin, tulee kylään koko maailma ja myös itä! Mikael H:lle ja Siperialaisille jo aurinko paistaa liki öiden yli sekä kautta rantain. Pietarissakin musiikki ja performanssi kukkii Snegan tullessa ensimmäistä kertaa kylään Helsinkiin. Donetskissa pelataan vehreillä nurmilla jalkapallon läntisten maiden välisiä mestaruuskisoja, vaan tänä keväänä Tusovka-klubilla on tuomisina Donetskista ensimmäistä kertaa Suomeen asti viisimiehinen avantgarde jazz -trio DOK!

Kesäkuisten fudiksen EM:n ja kyläilevän maailman ohella kannattaa siis tulla tutustumaan uuden pitkäsoiton huhtikuussa julkaisseen Mikael H & The Siberiansin lämpimiin folk-rock -tunnelmiin, eksentrisen teatterin ja vivahteikkaan musiikin taitekohtiin Pietarilaisen Snegan viitoittamattomilla teillä sekä jazzahtavaan DOKin ukrainalaissvengiin!


Mikael H & The Siberians

Mikael H & The Siberians on julkaisemassa kolmannen albuminsa The President of Venice Beach Helmi Levyjen kautta huhtikuussa 2012.
Mikael H:ta ovat viime vuosina työllistäneet monet projektit.
Aktiivisimpana näistä on Kaspar, jossa Mikael laulaa ja kirjoittaa yhdessä John McGregorin kanssa. Töitä on riittänyt myös mm. Astrid Swanin, etelä-afrikkalaisen Guy Collinsin sekä australialaisen Gosia Winterin bändeissä. Folk-soundeihin nojaava Mikael H tuo keväiseen aupunkiin tunnelmia rannoilta ja niityiltä, kylistä ja leikkimökeistä.

http://www.facebook.com/mikaelhandthesiberians
http://www.myspace.com/mikaelmusic


Snega

Snega saapuu Pietarista Suomeen toista kertaa, takana on ensiesiintyminen Varkaudessa Cleaning Womenin kanssa tammikuussa.
Snega yhdistää ilmaisussaan musiikkia teatteriin ja modernien rytmien ja runouden alkemiaan. Kauniiden naisäänten ryydittämästä soundistaan tunnetussa yhtyeessä soittaa saksofonia, koskettimia ja elektroniikkaa myös takavuosien Deadushkista tuttu konevelho Aleksei Rahov. Tekstit tekevät orkesterin naiset ja esiintymisessä keskeisenä elementtinä on performanssi ja teatteria lähentelevä dialogi. Hip-hop -rumpujen kumusta ja kaupunkien jylinästä syntyy rytmistä musiikkia sulautuessaan yhtyeen laulajattarien fantastisiin tarinoihin illuusioista ja unelmista.

Aleksei Rahov - tietokoneet, saksofoni
Olga Kropotva - laulu, performanssi
Jekaterina Gladilina - laulu, performanssi
Julia Bondarenko - viulu
Valentina Jakubenaite - sello
Germina Gordienko - lyömäsoittimet

http://snegagroup.ru/main.html
http://www.myspace.com/snegagroup


DOK

Suomeen ensimmäistä kertaa saapuva DOK soittaa jazziin päin kallellaan levaa instrumentaalimusiikkia, jossa kiteytyy rumpujen, kitaran ja saksofonin kolmiyhteys. Kappaleiden melodiat vaihtelevat eatraalisista joentöyrääseen liplattavista laineista avantgardistisiin vuoristoihin.


http://www.doklive.com/
http://vk.com/id80240161#/doklive


Dubrovnik
Eerikinkatu 11
00100 Helsinki
Klo 21.00
Liput 9¤
Eteispalvelu 2,5¤


Lisätiedot:

www.tusovka.fi
Mikko Heliölä, 050-5424949
Internet:http://www.facebook.com/mikaelhandthesiberians
http://www.andorra.fi/default.aspx?site=6
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lisää Googlen kirjanmerkkeihin
» Jaa keikka MySpacessa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti