Muusikoiden.net
27.05.2018
R-JAM Group Oy | Italia Guitars | Demokitaroita myynnissä 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 08.03.2012 - Einari Kärnä, viulu & Riikka Haapamäki, urut


Päivämäärä:to 08.03.2012
Esiintyjä:Einari Kärnä, viulu & Riikka Haapamäki, urut
Paikka:Kokkola, Kaarlelan kirkko
Lisätietoja:Veli ja sen sisko konsertoivat yhdessä ensimmäistä kertaa

Viulisti Einari Kärnän opinnäytekonsertissa torstaina 8.3. klo 18 Kaarlelan kirkossa kuullaan kahden hyvin erilaisen ja kohtalaisen tuntemattoman säveltäjän musiikkia. Luvassa sekä perinteistä että modernia viulu- ja urkutaiteilua.

Einari Kärnä on Toholammilta kotoisin oleva lupaava nuori viulisti. Keski-Pohjanmaan Konservatoriosta keväällä valmistuva Kärnä on ollut Djanik Alekperovin opissa vuodesta 2007. Klassisen musiikin ohella Kärnä on tutustunut myös kevyempään musiikkiin ja keikkaileekin säännöllisesti kevyen musiikin parissa.

Urkurina toimii Sibelius-Akatemiassa opiskeleva, parhaillaan A-tutkintoa Jan Lehtolan johdolla valmisteleva Riikka Haapamäki.

Konsertissa kuultava Martin Staceyn (1975-) ”Somerset Scenes” on lapsuuden muistoihin perustuva nostalginen sarja, jonka urkuri-säveltäjä on omistanut vanhemmilleen. Musiikkia siivittävät myös Staceyn teokseen kuuluvat runot, jotka ovat luettavissa käsiohjelmasta. Konsertissa toisena säveltäjänä kuultava Josef Rheinberger (1839-1901) oli liechtensteinilainen säveltäjä, kapellimestari ja urkuri. Häneltä esitetään osia teoksesta ”Six Pieces for Violin and Organ”.

Illan päätteeksi kuullaan vielä sähköviulua pop-laulaja Katariina Hännisen vieraillessa bändin kera konsertissa, esittäen muutaman gospel-kappaleen. Bändinä konsertissa nähdään:
Alli Haapamäki - taustalaulu, Riikka Haapamäki - taustalaulu, Jussi Poikkimäki - kitara, Kenneth Ojutkangas - piano, Mauri Haapamäki - basso sekä Janne Savela - rummut. Tervetuloa!
Internet:-
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lisää Googlen kirjanmerkkeihin
» Jaa keikka MySpacessa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti