Muusikoiden.net
25.04.2024
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 08.02.2012 - Mia & The Dark Blue


Päivämäärä:ke 08.02.2012
Esiintyjät:Mia & The Dark Blue

Tia Cohen

Paikka:Helsinki, Korjaamon vintti
Lisätietoja:Ke 8.2. FOLKS-KLUBI: TIA COHEN + MIA & THE DARK BLUE

Korjaamon Folks-klubi on siirtynyt uuteen kotiin Korjaamon upouudelle vintille! Käynti sisäpihalta Vaunuhallin rakennukseen, toiseen kerrokseen.

Tia Cohen on ranskalaissyntyinen ja punahuulinen entinen pariisitar, jota tänä päivänä kutsutaan Punavuoren varpuseksi. Hän on räväkkä, tunteellinen, erittäin puhelias ja energinen, kovin mielenkiintoinen ja erilainen persoona.
Cohen kokee Edith Piafin tarinat erittäin koskettavina ja onkin kokenut syntyneenssa väärään aikaan. Kaikki vanhaan aikaan liittyvä herättää hänen sielussaan hyvin voimakkaita tunteita. Piafin laulutapa ja tyyli on tosin nyt heitetty narikkaan ja Cohen tulkitsee laulut suurieleisesti, tunteella ja omalla räväkälla persoonallaan. Folksissa nähdään duokeikka.

Tummansinistä folkkia soittava Mia and the dark blue -trio vie kuulijan syvemmille vesille. Laivan kapteenina Mia Amalya, matruusina Tom Hätinen ja perämiehenä Tuomas Hakkarainen.

Livet klo 21 & 22
Levyjä soittamassa Dj Astro-Sofia (You Are The Light) klo 20 alkaen.

FOLKS
Korjaamon vintti
Töölönkatu 51 A
00250 Helsinki
20-00
Vapaa pääsy

HUOM! Tia Cohen esiintyy myös samana päivänä Kulttuuriratikassa, linjalla 7B. Live alkaa klo 17.14 Töölön halli nimiseltä pysäkiltä, keskustan suuntaan menevältä raiteelta ja päättyy yhden kierroksen jälkeen klo 18.07 samalla pysäkillä. Kyytiin voi hypätä kaikilta 7B varrelta olevilta pysäkeiltä ja matkustamaan pääsee tavallisella matkalipulla.
Internet:http://soundcloud.com/mia-and-the-dark-blue
http://www.korjaamo.fi … olks-klubi-joka-viikko
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!