Muusikoiden.net
28.05.2018
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 14.01.2012 - Six Inch & Gina


Päivämäärä:la 14.01.2012
Esiintyjä:Six Inch & Gina
Paikka:Helsinki, On The Rocks
Lisätietoja:Six Inch & Gina @ On The Rocks, La 14.1.2012! Pidetään yhdessä mielettömät bileet!

Meininki alkaa klo 22:30. Sisäänpääsy narikan hinnalla. K-18.

22:30 Gina
24:00 Six Inch

SIX INCH:

Six Inch on vuoden 2010 syksyllä perustettu alternativea, rockia ja metallia yhdistelevä Helsinkiläinen bändi, johon muutaman miehistön vaihdoksen jälkeen vakinaistui keväällä 2011 vokalistiksi Andy Moisio. Six Inch julkaisi ensimmäisen kahden biisin demonsa vuoden 2011 kesäkuussa ja myöhemmin syyskuussa Six Inch julkaisi viisi rokimpaa ja raskaampaa biisiä sisältävän EP:n. Six Inchin musiikki on energistä ja se näkyy myös keikoilla!

www.facebook.com/SixInchBand
www.youtube.com/user/SixInchBand

sixinch.band@gmail.com


GINA:

Gina on Helsinkiläinen bändi, joka perustettiin kesällä 2006. Gina:n soittajatrio Omppu, Toomas ja Risto ovat soittaneet kimpassa vuodesta 2001. Soittaminen on ollut elämäntapa ja intohimo heille jo lapsuudesta asti. Soittokokemusta on kertynyt eri bändien kokoonpanoissa, mutta oman musiikin säveltäminen on ollut koko ajan ykkösasia ja sai trion vetäytymään muista projekteista ja paneutumaan pelkästään oman bändin tulevaisuuteen, kun sopiva solisti löytyi bändiin.

Kolmenkymmenen naissolisti ehdokkaan joukosta erottui voimakkaasti Regina, ”se oli rakkautta ensisilmäyksellä”. Reginalla on persoonallinen ja omalaatuinen ääni, joten hän oli solisti, jollaista oli etsitty pitkään.

Melodinen rock, ehkä myös pop, mikseipä myös hevi, mutta myös blues, soul, jazz, tango, humppa, kansanmusiikki jne. soi tämän bändin musiikissa, kun oikein tarkkaan kuuntelet. Bändi käyttää musiikillisesti erilaisia vaikutteita, eikä orjallisesti sitoudu tiettyyn genreen. Musiikki onkin heille lahja, jota he haluavat runsain käsin jakaa. Biiseissä on tarina ja vahva draaman kaari, se koukuttaa ja yllätyksellisyys luo siihen sielun, joten tämän vuoksi se onkin GINA:n oma tunnistettava tyyli, josta on tullut runsaasti positiivista palautetta.

http://www.ginaband.net/
http://www.hitlantis.com/gina
Internet:https://www.facebook.com/events/220207171388191/
http://www.ontherocks.fi/
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lisää Googlen kirjanmerkkeihin
» Jaa keikka MySpacessa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti