Muusikoiden.net
21.05.2018
Musamaailma | Muutimme Kruununhakaan! 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 14.06.2011 - Marcin Dylla


Päivämäärä:ti 14.06.2011
Esiintyjä:Marcin Dylla
Paikka:Tampere, Tampereen tuomiokirkko
Lisätietoja:Puolalainen kitaravirtuoosi konsertoi Tampereen tuomiokirkossa

Marcin Dylla on yksi ilmaisuvoimaisimmista tämän päivän muusikoista. Dyllan musiikillista lahjakkuutta on ylistetty laajalti sekä yleisön että kriitikoiden keskuudessa. Vuosien 1997 ja 2007 välillä Dylla voitti 19 kertaa ensimmäisen palkinnon arvostetuissa eurooppalaisissa ja yhdysvaltalaisissa kitarakilpailuissa. Dyllan saavutuksiin kuuluvat esimerkiksi kansainvälisen Aranda de Duero -kilpailun voitto vuonna 2006 ja kansainvälisen Guitar Foundation of America -kilpailun voitto vuonna 2007.

Marcin Dylla kiertää aktiivisesti eurooppalaisia musiikkifestivaaleja ja tekee yhteistyötä useiden huippumuusikoiden ja eurooppalaisten orkesterien kanssa. Tämän lisäksi hän on esittänyt sooloresitaaleja esimerkiksi Wienissä, Pietarissa, Buffalossa ja Madridissa.

Dylla on opiskellut useiden huippupedagogien, kuten Oscar Ghiglian, Sonja Prunnbauerin ja Carlo Marchionen, johdolla. Tähän mennessä hän on julkaissut viisi levyä, jotka sisältävät sävellyksiä kitaramusiikin klassikoista aina uuteen kitararepertuaariin. Dyllan klassikkolevytyksiin kuuluvat tulkinnat Aranjuez-konsertosta ja puolalaisesta kitaramusiikista. Marcin Dyllan soitossa yhdistyvät äärimmäinen huolellisuus ja voimakas tulkinta.

Tampereen tuomiokirkossa järjestettävässä konsertissa Dylla tulkitsee muun muassa Manuel Maria Poncen teoksen Sonata Romantica ja Joaquin Rodrigon sävellyksen Tres Piezas Espanolas. Illan muita säveltäjänimiä ovat Toru Takemitsu, Giulio Regondi ja Aleksander Tansman.

Tampereen Tuomiokirkko 14.6, klo 19.00, 15 ¤
Internet:http://www.tampereguitarfestival.com
http://maps.google.fi/ … l=fi&hq=tuomiokirkko&h
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lisää Googlen kirjanmerkkeihin
» Jaa keikka MySpacessa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti