Muusikoiden.net
24.04.2018
Soittajasta muusikoksi | Kymen Konservatorio 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 10.04.2011 - Nimeämätön


Päivämäärä:su 10.04.2011
Esiintyjä:Nimeämätön
Paikka:Vaasa, El Gringo
Lisätietoja:Vaasasta kotoisin oleva Nimeämätön on vuoden 2008 kesällä nykyisen kokoonpanonsa lukkoon lyönyt yhtye, joka omaa jos ei muuta, niin ainakin ison egon ja suuret puheet. Nimeämättömän pojat ovat käyneet läpi niin monia myötähäpeää herättäviä vaiheita, että yhtyeen nykyistä ulosantia käy parhaiten kutsuminen työvoitoksi. Kaikki on opittu tekemällä, ei löydy manageri-isiä eikä muitakaan aasinsiltoja kuuluisuuteen. Bändi uskookin, että kantapään kautta oppiminen tuottaa parhaan tuloksen: ei voi tietää onko kuravesi pahaa, jos ei sitä itse ole maistanut.

Musiikki- & sanoitustyyliämme voisi kutsua meitä ympäröivän maailman kulminaatioksi, jonkinlaiseksi hybridiksi, joka muodostuu kaikista niistä asioista, joita koemme päivittäin. Kappaleen luomisvaiheessa inspiraation saattaa laukaista jokin ääni, kuva tai vaikkapa vain hiljaisuus. Meillä on siis säveltämiseen sekä sovittamiseen liittyen tiukat säännöt ja määritelmät siitä, että sääntöjä ja määritelmiä ei ole. Joskus mätämme kuulijaa musiikillisesti turpaan ja joskus taas uppoamme syvälle popin & balladien maailmaan. Kaikki nämä vivahteet on kuitenkin koottu ainakin omia korviamme miellyttäväksi, järkeväksi kokonaisuudeksi.

Jos joku kutsuu musiikkiamme sillisalaatiksi, korjaamme sen olevan monenkirjavaa. Jos joku taas haukkuu meitä tyylittömiksi, kerromme olevamme kokeilunhaluisia. Jos joku väittää meitä liian oudoksi vakavaan kuunteluun, sanomme soittavamme hitaasti sulateltavaa ja tutustumista vaativaa musiikkia. Jos joku yrittää kertoa, että joskus vähemmän on enemmän, vastaamme että itse asiassa ei muuten ole. Jos joku kutsuu musiikkiamme meluksi, toteamme että mene mummo bingoon.
Internet:http://www.elgringo.fi/nimeamaton.html
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lisää Googlen kirjanmerkkeihin
» Jaa keikka MySpacessa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti