Muusikoiden.net
19.04.2024
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 07.08.2010 - K-X-P


Päivämäärä:la 07.08.2010
Esiintyjät:K-X-P

Obi Blanche

Paikka:Turku, Klubi/Live
Lisätietoja:Turku Non Jazz 6.8.-8.8.2010

Perjantai 6.8.2010
Pääkirjaston sisäpiha klo 15-20, pääsymaksuton:
Bottin (Italians Do It Better, Eskimo), Huhtasheikki (postrock-set), smu + sirkustaidetta

Dynamo klo 22-04, pääsymaksuton:
Bottin (Italians Do It Better, Eskimo), Hitto DJs, Sussudio DJs, Disko WTF?! DJs, GoatBoy, smu, Phaet DJs, Pyhä Germaani
VJ Sakke Soini

Lauantai 7.8.2010
Kioski, Rautatieaseman puisto klo 13-18, pääsymaksuton:
Non Jazz Allstars + kaikille avoin vesisota

Klubi, Live klo 22-04, 7 ¤:
K-X-P, Obi Blanche, Non Jazz Allstars
VJ Sakke Soini

Sunnuntai 8.8.
Jokilaiva Katarina klo 13-18, pääsymaksuton:
Non Jazz Allstars /w DJ Dumb

//////

Turku Non Jazz –tapahtuma tarjoaa jatsivapaan viikonlopun

Kulttuuriyhdistys Zondag järjestää kolmipäiväisen Turku Non Jazz –tapahtuman elokuun toisena viikonloppuna 6.8.-8.8.2010. Minifestari pitää sisällään sarjan jatsittomia musiikkitapahtumia ympäri Turkua niin sisä- kuin ulkotiloissa.

Perjantain pääesiintyjä on kauhudiskon italialainen pääpiru Bottin, joka soittaa DJ-keikan Turun kaupungin pääkirjaston sisäpihalla päivällä ja Dynamon alakerrassa yöllä. Bottin edustaa modernin diskomusiikin erikoisempaa puolta: hän yhdistelee tuotannossaan 1970-luvun loppupuolen diskoa italialaisten kauhuelokuvien syntetisaattori-soundtrackeihin ja kitsch-estetiikkaan. Lopputulos on suonut hänelle maailmanlaajuista suosioita ja paikan tämän hetken muodikkaimpien levy-yhtiöiden (Italians Do It Better, Bear Funk, Eskimo) artistilistoilla. Dynamossa Bottinia lämmittelee runsas joukko DJ-vieraita, jotka edustavat kattavaa läpileikkausta turkulaiseen klubimusiikkiin. Molemmat tapahtumat ovat pääsymaksuttomia.

Lauantai-illalla Turun Klubin lauteille nousevat krautrockia, psykedeelistä tanssimusiikkia ja vetävää groovea yhdistelevä superbändi K-X-P ja New Judas –kollektiivissa vaikuttava Obi Blanche. K-X-P:tä luotsaa legendaarisen O:pl Bastardsin riveissä ja norjalaisen konepop-tähtösen Annien tuottajana kannuksensa ansainnut Timo Kaukolampi. Trion muu miehistö koostuu Tuomo Purasesta – joka on myös vaikuttanut O:pl Bastardsissa – ja Tomi Leppäsestä, joka puolestaan tunnetaan Aavikon ja Circlen rumpalina. Yhdessä he saavat aikaan upeaa kraut-pohjaista musiikkia, jota on kuvailtu sanankäänteillä, kuten ”parhaiten vetävää underground-musiikkia Suomesta vuosiin” (Otto Talvio/HS Nyt). Norjalainen Smalltown Supersound julkaisi K-X-P:n samannimisen debyyttialbumin 21. heinäkuuta.

Klubin tapahtuman päättää Suomesta Berliiniin emigroitunut bassosensaatio Obi Blanche. New Judas –porukasta ja Pets On Prozac –yhtyeestä tuttu Obi Blanche on palannut kahden vuoden hiljaiselonsa jälkeen takaisin otsikoihin. Kahden uuden EP:n ja useiden korkean profiilin uudelleenmiksausten ansiosta Obi Blanche on herättänyt huomiota electro housen suurien nimien keskuudessa: kehuja ovat vuodattaneet mm. Tiga ja Erol Alkan. Turku Non Jazziin Obi Blanche lupaa rehdin ja raa’an bailusetin, jota vanhalta New Judas –mieheltä voi odottaakin.

Lauantain Non Jazziin kuuluu myös leikkimielinen vesisota Rautatieaseman puiston Kioskilla. Paikan päällä on vesipisteet, mutta oma vesipyssy on syytä ottaa mukaan. Kioskilta saa kahvia, virvoitusjuomia ja pihapelejä sekä designtekstiilejä ja –koruja. Niin Klubilla kuin Kioskilla levyjä soittaa Non Jazz Allstars –kokoonpano, jonka miehistö vaihtelee spontaanisti. Klubin tapahtuman pääsymaksu on 7¤, Kioskin tapahtuma on pääsymaksuton.

Non Jazz –sunnuntai vietetään rennoissa merkeissä jokilaiva Katarinalla, jolloin DJ Dumb vahvistaa Non Jazz Allstars –porukkaa. Katarinalle ei niinikään ole pääsymaksua.

http://zondag.fi
Internet:http://www.myspace.com/kxpofficial
http://www.klubi.net/tku
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!