Muusikoiden.net
25.04.2018
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 25.02.2010 - J. Kumpulainen


Päivämäärä:to 25.02.2010
Esiintyjät:J. Kumpulainen

Kanabrot

Paikka:Kuopio, K-Klubi
Lisätietoja:Kuopiossa koetaan torstaina 25. helmikuuta rajun rakkauden ja Lapin maihinnousu. K-Klubin Tuhotorstai palaa karrelle jo ennen alkuaan, kun paikalle saapuu Kanabrot duo ja J! Kumpulainen Rovaniemeltä.

Kanabrot Duon rehevää pelimannimusiikkia voidaan kutsua vaikka folkiksi, joka ammentaa ja lainaa monenlaisista lähteistä. Omien laulujen seassa on lainaralleja niin Suomesta kuin Meksikostakin. Matti Kanabro soittaa viulua ja laulaa luontevan persoonallisella karjalalaistyylisellä lauluäänellään Ville-veljen näppäillessä taiturillisesti kitaraa ja laulaen stemmoja.

Illan aikana esiintyy myös Ylä-Savolaislähtöinen J! Kumpulainen, joka on viime vuodet niittänyt kyseenalaista mainetta ympäri Lapin levotonta maata. Tuo Lapin oma Hunter S. Thompson eksyi vuosia sitten sekavan suuntimavirheen myötä Lappiin, mutta on nyt vihdoin tekemässä paluuta takaisin kotimaahansa.

Kumpulainen esittää räyhäkkää, mutta runollista tuotantoaan. Turbo-iskelmäksi nimetty musiikinlaji, versoo folkin juurilta perinteisen schlagerin, rockin, punkin ja funkin välimaastoon. J. Kumpulaisen musiikkia sävyttää K-Klubilla Kuopion oma kitaravirtuoosi Markus Max Väisänen.

Sekä Matti Kanabro että J! Kumpulainen ovat tulleet aikaisemmin tutuiksi myös kulttimaineeseen nousseen Orkestar Business Classin lehtereiltä. Rajun rakkauden ristiretki jatkuu tahoillaan.

3 EUR liput!
Internet:http://www.myspace.com/jkumpulainen
http://www.k-klubi.com/
   Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lisää Googlen kirjanmerkkeihin
» Jaa keikka MySpacessa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti