Muusikoiden.net
22.06.2018
Gibson Custom Shopin upeat 2018-mallit nyt esillä Kitarapajassa 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 11.09.2009 - MC Script (UK)


Päivämäärä:pe 11.09.2009
Esiintyjät:MC Script (UK)

Chris Robin & Wille R
DJ FU (UK)
Jungle Drummer (UK)
Tiskijoni & You So Juicy

Paikka:Jyväskylä, Ilokivi
Lisätietoja:Drum’n bass –klubi Remedy juhlii syyskuussa näyttävästi ensimmäistä syntymäpäiväänsä, kun Ilokiveen saapuu brittiläinen drum’n bass live show JUNGLE DRUMMER -vs- DJ FU feat. MC SCRIPT. Päälavalla esiintyvät myös Remedyn isännät Chris Robin ja Wille R. Yläkerran tanssipaahdosta vastaa Keski-Suomen bilekollektiivi numero 1, Cultural Youth.

Jungle Drummer -vs- DJ FU on drum’n bassia sanan varsinaisessa merkityksessä. Jungle Drummer on ainutlaatuinen rumpali, jonka tyyli on muovautunut avaran musikaalisen tietoisuuden ja kymmenen vuoden soittokokemuksen kautta. Hän on soittanut tanssimusiikin suurimpien live-kokoonpanojen kanssa, ja Jungle Drummer tunnetaankin muun muassa London Elektricityn rumpalina. Miehen ilmiömäinen kestävyys mahdollistaa yli kahden tunnin soittamisen jopa 180 bpm nopeudella.
DJ FU’n musikaalisuus sekä miksaus- ja scratching-taidot tekevät miehestä drum’n bassin ja turntablismin nousevan tähden. FU’n jäljittelemätön tyyli ilmenee ainutlaatuisella tavalla hänen soittaessaan Jungle Drummerin kanssa, ja kaksikko onkin vienyt rumpali-DJ –yhteistyönsä aivan uudelle tasolle.

Jungle Drummer ja DJ FU ovat soittaneet yhdessä jo vuodesta 2006. Kaksikon liveshow yhdistelee molempien esiintyjien parhaat puolet ja takaa yleisölleen ainutlaatuisen musiikillisen elämyksen. Jungle Drummerin monipuolinen soittotyyli vaatii DJ:ltä taitoa sovittaa siihen musiikkinsa laajalla skaalalla, ja musiikin elementtejä kuullaankin aina hip hopista dubsteppiin, raggasta jungleen ja drum’n bassiin. Show vaatiikin rumpalilta täydellistä ajoitusta ja DJ:ltä täydellistä teknistä osaamista. Kaiken tämän lisäksi Jungle Drummer vs. DJ FU tarjoaa scratch & drum –battleja, live-remixejä vanhoista ja uusista klassikoista, sekä loistavan biisivalikoiman.

Olennainen osa show’ta on MC Script, joka mukautuu lavan tapahtumiin ja siten luo yhteyden soittajien välille.

Remedyn isännät Chris Robin ja Wille R ovat tuttuja monista musiikkikuvioista. Chris Robin on viime vuosina järjestänyt muun muassa Wake-Up! ja Vinylo-klubeja, ja tällä hetkellä Remedyn ohella Chris pyörittää Jyväskylässä funk ja soul –musiikkiin keskittyvää FunKlub –klubia. Wille R on mies Sievä-klubin takaa ja tuttu kasvo Jyväskylän konemusiikkitapahtumista jo lähes kymmenen vuoden ajalta.

Cultural Youth on konsepti. Se on liikehdintää valtavirtaa vastaan. Tämä jyväskyläläinen DJ-kollektiivi tunnetaan korkeatasoisista tapahtumistaan sekä tavastaan soittaa loistavaa tanssimusiikkia, tyylien liikkuessa jossakin hip hopin, funkin ja bmoren välimaastossa. Syyskuussa Ilokiven yläkerran valloittavat DJ:t Tiskijoni ja You So Juicy.

=========================
REMEDY 1-YEAR BIRTHDAY BASH
@ Ilokivi (Keskussairaalantie 2, 40100 Jyväskylä)
11.9.2009 klo 22-03
Liput: 8 ¤
K-18
Internet:http://www.jyy.fi/ilokivi/
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lisää Googlen kirjanmerkkeihin
» Jaa keikka MySpacessa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti