Muusikoiden.net
25.04.2024
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 24.03.2023 - Ina Forsman


Päivämäärä:pe 24.03.2023
Esiintyjä:Ina Forsman
Paikka:Espoo, Sellosali
Lisätietoja:Vuodesta 2013 lähtien musiikkia julkaissut ja maailmaa kiertänyt, Helsingistä Berliiniin muuttanut soul-artisti Ina Forsman tunnetaan etenkin hänen ilmaisuvoimaisesta ja sielukkaasta äänestään, sekä energisistä ja dynaamisista live-esiintymisistään. Forsmanin kolmas sooloalbumi julkaistiin kesällä 2022.

Ina Forsman vastaa itse kappaleidensa sanoituksesta ja sävellyksestä. Tulevalla levyllä hänen kädenjälkensä ulottuu kuitenkin aikaisempaa enemmän myös tuotantoon aina torvien sovituksesta stemmojen suunnitteluun. Forsmanin lisäksi levyä on ollut tuottamassa mm. Michael Bleu. Eri aikakausien soulista, R&B:stä ja jazzista ammentavaan orgaaniseen musiikkiin liittyvät englanninkieliset lyriikat, jotka kumpuavat suoraan artistin puhtaista emootioista.

Ennen kaikkea live-esiintyjäksi itseään kuvaileva artisti tarjoilee livekonserteissaan yllätyksiä ja sielukkaita hetkiä luvassa.

Ina Forsmanin vuoden ensimmäinen sinkkujulkaisu oli cinematic soul -teemalla tuotettu “Don’t Lose Today”. Elokuvallisen retrolla ja ajattomalla kappaleella Forsman pohtii nykyhetken merkitystä.

Kesto 1 h 10 min
Kaikukortti-tapahtuma

Liput 25/22 ¤ + tilausmaksu (alk. 1,50 ¤), lippu.fi
https://www.lippu.fi/artist/sellosali/sellosali-ina-forsman-3175945/
Internet:https://www.espoo.fi/f … espooevents:agb5baxy5i
https://www.espoo.fi/fi/sellosali
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!