Muusikoiden.net
15.10.2019
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 12.10.2019 - Tailspinners


Päivämäärä:la 12.10.2019
Esiintyjä:Tailspinners
Paikka:Kajaani, Rockhouse Kulma
Lisätietoja:Rokkenroll bluus and jazz, paitti että ei nyt ehkä jazz kuitenkaan

Viime kevään K40 bileet sujuivat mainiosti, väkeä oli hyvin ja Grand Old Lady Muska mahtavassa vedossa, suuret kiitokset tanssaavalle yleisölle! Ja uutta kierrosta pukkaa, lähes heti perään.Tällä kertaa ei ole mitään erillistä teemaa tai juonta, mennään ihan rokkipohjalla. Ei sitä liikaa ole tälleen digipöhön, indieyninän ja hevin kultaamina aikoina.

Kutsuttuna vieraana on tällä kertaa Tailspinners, suoraan 1990-luvun Kajaanista!

Tailspinners syntyi Nurmikadun legendaariseksi muodostuneella treenikämppäkompleksilla vuonna 1995. Musiikkityyliksi valikoitui kajaanilaisille nuorille miehille luontevasti Teksasin suunnalta ammentava rhythm´n blues, jonka ilosanomaa trio jakeli aktiivisesti ympäri Pohjois-Suomea 2000-luvun alkuun saakka. Kokoonpano on säilynyt samana läpi tuulen, tulvien ja tuiskun, ja sama kolmikko nähdäänkin myös Kajaanissa K40-bileissä.

Tailspinners tulee lataamaan setillisen jalan alle lipsahtavaa ränttätänttää Petri Materon (kitara ja laulu), Terho Savolaisen (basso) ja Esa Pellikan (rummut) toimesta. Jos tykkäät vanhoista kunnon artisteista ja bändeistä kuten Stevie Ray Vaughan, ZZ Top tai Fabulous Thunderbirds, tämä keikka on juuri sinua varten!


The Defenders- Sixties-popin spesiaalisedät – edelleen iskussaan, etten sanois jopa lyönnissään. Idean ja monien muidenkin asioiden isät. Parhaat vanhat brittipopin rallit päältä ja parit erikoisemmat sattumat sekaan, lyhyesti sanottuna. Have mersey!

After it: Kyllä, ne tutut boogien suurvisiirit ja Simpsiövuoren puumunat, ei jumalan tms armosta vaan hänen nimenomaisesta pyynnöstään. Ei liene turhaa kailottaa että nyt on kyseessä rokkiorkesteri joka oikeesti rokkaa. Ganesit, Purplet
ja muut boogiet, kyllä te tiedätte. Takit or liivit.


Lippu on 12 e joka sisältää narikan. Tanssikenkiä ynnä muuta pukinetta voi siis ottaa mukaan, valpas henkilökunta säilyttää ne luvatun ajan ja hiukka päällekin, jos menee pitkäksi.


Mietipä ite, melko vähällä, näin paljon
Internet:-
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lisää Googlen kirjanmerkkeihin
» Jaa keikka MySpacessa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti