Muusikoiden.net
23.03.2019
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 04.04.2019 - Vysotsski-ilta


Päivämäärä:to 04.04.2019
Esiintyjä:Vysotsski-ilta
Paikka:Tampere, Tampere-talo Pieni sali
Lisätietoja:Songs by Vladimir Vysotski performed by two bands
– Dick Holmström trio from Turku
– SATA KIELI Singers from Helsinki

04.04.19 18:00
Tamperetalo

Dick Holmström on suomalainen näyttelijä, teatteriohjaaja ja -tuottaja. Vuosina 2013–2016 Holmström toimi Turun ruotsalaisen teatterin (Åbo Svenska Teater) johtajana.
Holmström valmistui Teatterikorkeakoulun ruotsinkieliseltä näyttelijäntyön laitokselta vuonna 1981 ja suoritti siellä musiikkiteatterialan jatko-opintoja 1989. Hän on toiminut freelance-näyttelijänä sekä puhe- että musiikkiteatterin parissa, niin ruotsiksi kuin suomeksikin. 1990-luvun alkupuolella hän lauloi accappella-yhtyeessä Mumbo Jumbo.
Vuonna 1999 Holmström perusti Teatteri Satakielen, joka erikoistui revyiden ja muiden musiikkiteatteriesitysten tuottamiseen. Teatteri Satakielen revyitä esitettiin Turun ja Helsingin ravintoloissa ja Helsingin Savoy-teatterissa, ja Holmström toimi produktioiden tuottajana, ohjaajana ja usein yhtenä esiintyjistä.
Dick Holmström on esiintynyt laulajana monien teatteriproduktioiden ohella myös Vladimir Vysotskin lauluihin perustuvilla äänilevyillä Sången som brast (FFCD 1011) ja Katkennut laulu (FFCD 1009).

SATA KIELI Singers ensemble actively performs on the best stages: Savoy-teatteri, Caisa kulttuurikeskus, Malmitalo, Sellosali, etc. They are many different programs in the group portfolio, but the songs of Vladimir Vysotski are their best.

Vladimir Ichtchenko is Russian singer-songwriter living in Helsinki since 2000. He is a chairman of “SATA KIELI kulttuuriyhdistus ry” and art-director of performing ensemble “SATA KIELI Singers”
From 2016 SATA KIELI kulttuuriyhdistys conducts yearly “VYSOTSKI FEST International” music festival. The festival collects singers from France, Spain, Finland, Russia and other countries. The best Vladimir Vysotski songs sound in Russian, Armenian, French, Spanish, Swedish, Norwegian and Finnish.
Internet:https://www.facebook.c … malink/402084913884927
https://tampere-talo.f … tavan-laulu-konsertti/
   Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lisää Googlen kirjanmerkkeihin
» Jaa keikka MySpacessa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti