Muusikoiden.net
23.04.2024
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 04.05.2017 - Trio Pal Mundo (RUS)


Päivämäärä:to 04.05.2017
Esiintyjät:Trio Pal Mundo (RUS)

Niina Mönkkönen & Vapaamuusikot

Paikka:Tampere, TGF-Hauliklubi
Lisätietoja:Venäläis-kuubalainen Trio Pal Mundo yhdistelee suvereenisti sävyjä eri puolilta maailmaa. Soitossa kuuluu vaikutteita niin afrikkalaisesta, kuubalaisesta ja brasilialaisesta kansanmusiikista kuin länsimaisesta taidemusiikistakin. Konsertissa on luvassa musiikillista ilottelua ja virtuoottista osaamista.

Trion muodostavat kolme keskenään täysin erilaista huippumuusikkoa: klassinen kitaristi Arthur Bochkivskiy, basisti Vladimir Shalnev ja kuubalainen lyömäsoittaja Yoel Gonzalez. Näiden taitureiden erilaisuutta sekä virtuositeettia yhdistellen syntyy monimuotoista musiikkia, jota värittävät sekä aasialaisille, afrikkalaisille että latino-amerikkalaisille kulttuureille tyypilliset rytmit, intonaatiot sekä sointivärit.

Yoel Gonzalez syntyi Kuubassa, jossa hän aloitti soitto-opintonsa 9 vuoden iässä. Vuonna 1991 Gonzalez muutti Venäjälle, jossa hän on jatkanut menestyksekästä uraansa monipuolisena lyömäsoitintaiteilijana. Vladimir Shalnev on venäläinen basisti, joka on myös aktiivinen säveltäjä ja sovittaja. Habarovskin ja Pietarin opintojensa ohessa hän on opiskellut myös Berklee College of Musicissa, ja hänet on valittu kahdesti parhaaksi jazz-basistiksi kaukoidän kansainvälisillä jazz-festivaaleilla. Venäjän Habarovskista kotoisin oleva Arthur Bochkivskiy on yksi tämän ajan merkittävimpiä nuoria klassisia kitaristeja Venäjällä.

-----

Niina Mönkkönen & Vapaamuusikot tarjoilee maanläheistä tarinankerrontaa bluesin ja folkin keinoin. Trio luo soitollaan maaseudun maisemat ja heinähattu tunnelman kuulijan nenän eteen ja tempaisee välittömästi maailmaansa. Lauluissa soi kaiho, toivo ja rakkaus. Sanoitukset syntyvät Niinan kynästä niinkuin pääosin sävellyskin ja sovituksesta vastaa koko yhtye.
Internet:http://www.triopalmundo.com
http://www.tgf.fi/hauliklubi
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!