Muusikoiden.net
23.04.2024
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 06.04.2017 - Tom Lumen (HUN)


Päivämäärä:to 06.04.2017
Esiintyjät:Tom Lumen (HUN)

JC Halttunen Trio

Paikka:Tampere, TGF-Hauliklubi
Lisätietoja:Unkarilainen Tom Lumen on viihdyttäjä, jonka soitossa yhdistyy koko perinteinen bändi: melodia, säestys, basso ja rummut. Persoonallisten ja vaikuttavien omien sävellystensä lisäksi Lumen soittaa myös omien suosikkiartistiensa, kuten Queenin, Nat King Colen, The Beatlesin ja Billy Idolin tunnettuja kappaleita.

Tom Lumen valloittaa yleisön puolelleen taidokkaan soitantansa lisäksi charmantilla olemuksellaan. Hänen esityksilleen ominaisia piirteitä ovat intimiteetti ja vuorovaikutus yleisön kanssa siinä missä virtuositeetti ja hyväntuulisuuskin. Aktiivisen kotimaassaan keikkailun lisäksi Lumen on konsertoinut Wienissä, Berliinissä ja Bratislavassa ja muun muassa jakanut lavan Tommy Emmanuelin kanssa tämän Unkarin kiertueella vuonna 2014.

---

JC Halttunen Trio on valmistautunut Hauliklubin tunnelmaan akustisella setillä. Kokoonpano on tunnettu useamman suomalaisartistin ja projektin taustalta, mutta nyt kuultavissa myös omalla setillä, joka edustaa tyyliltään blues/rockia. Trion vahvuuksiin kuuluu tiukka yhteissoitto sekä tyylikäs virtuositeetti, joka viihdyttää Hauliklubin yleisöä illan aluksi.

• JC Halttunen (akustinen kitara, laulu)
• Arttu Kuusisto (basso)
• Konsta Lehmonen (lyömäsoittimet)
Internet:http://tomlumen.com
http://tgf.fi/hauliklubi
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!