Muusikoiden.net
20.04.2024
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 15.12.2016 - Tomi Kettunen Trio & Antti Sarpila


Päivämäärä:to 15.12.2016
Esiintyjä:Tomi Kettunen Trio & Antti Sarpila
Paikka:Helsinki, Lavaklubi
Lisätietoja:Torstaina 15.12 kuullaan Kansallisteatterin Lavaklubilla mustalaisjazzin ilotulitusta kun Tomi Kettunen Trio ja Antti Sarpila kohtaavat swing-musiikin merkeissä. Luvassa on ainutlaatuinen ja jännittävä ilta, jota ei kannata jättää väliin.

Tomi Kettunen (www.tomikettunen.com) on yksi Suomen parhaita gypsy jazzin osaajia ja esiintyy säännöllisesti ympäri Suomea eri kokoonpanoillaan. Lavaklubille hän tuo trion, jossa toista kitaraa soittaa Rémi Oswald suoraan Pariisista, ja kontrabassoa Tero Tuovinen. Trion musiikilliset juuret sijoittuvat Eurooppalaiseen jazz-musiikin tyyliin, jonka Django Reinhardt ja Stéphane Grappelli loivat 30-50-luvuilla. Heidän ohjelmistonsa koostuu pääosin Djangon sävellyksistä ja muista vanhoista klassikoista.

Antti Sarpila (klarinetti) on yksi harvoja kansainvälisesti tunnettuja jazzmuusikoitamme ja kysytty solistivieras jazzympyröissä eri puolilla maailmaa. Kotimaa on edelleen Suomi, mutta estradina koko maapallo.

Konsertti alkaa klo 19:30.

LIPUT 15e
Lavaklubin liput ovat ennakkoon myynnissä Kansallisteatterin lippumyymälässä (010-7331331) ja esitysiltoina Lavaklubin ovelta.
Internet:http://www.tomikettunen.com
http://www.lavaklubi.fi
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!