Muusikoiden.net
25.05.2018
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 23.03.2016 - Moment's Quartet


Päivämäärä:ke 23.03.2016
Esiintyjä:Moment's Quartet
Paikka:Kuopio, Satamankulma
Lisätietoja:Satamankulma
Kallamarina, Tulliportinkatu 1

Liput 15/10, liput Satamankulmasta, www.tiketti.fi tai ovelta tuntia ennen esitystä

SATAMANKULMA
GALLERIA KULMA
NÄYTTELYHAKU
TEATTERI KULMA
TILAVUOKRAUS
SATAMANKULMAN TEKNIIKKA
PALVELUT
ESITYKSET VAIHTUVISSA TILOISSA
TARJOUSPYYNTÖ
MEDIAGALLERIA
KUVAGALLERIA
VIDEOITA TILASTA
YHTEYSTIEDOT
IN ENGLISH
ПО-РУССКИ
KULMALAISET

JAZZKONSERTTI: MOMENT´S QUARTET
23.3.2016
Moment´s Quartet
Yhtye on 2015 perustettu Kuopiolainen yhtye, joka soittaa jazz- klassikoita sekä omaa tuotantoa. Klassikot ovat pääosin 50-luvun loppupuolen hardbop-tyyliä. Eli musiikkia kuullaan muun muassa artisteilta kuten Miles Davis, Sonny Rollins sekä muilta ajan tekijöiltä.

Ke 23.3.2016 klo 19:00

Satamankulma
Kallamarina, Tulliportinkatu 1

Liput 15/10, liput Satamankulmasta, www.tiketti.fi tai ovelta tuntia ennen esitystä

Moment’s Quartet

Jäsenet
Yhtyeen perustajajäsenenä toimii rumpali Tomi Kämäräinen, joka on valmistunut muusikoksi Kainuunkonservatoriosta. Musiikkipedagogoksi hän valmistui Savonia Ammattikorkeakoulusta 2013. Kämäräisen musiikki ura on ollut melko kirjava. Ennen opintojaan Kämäräinen toimi laajasti keikkamuusikkona tehden keikkoja erilaisten produktoiden sekä yhtyeiden kanssa. Toimiminen freelancer-muusikkona on ollut myös suuri osa leivästä. Tällä hetkellä Kämäräinen keikkailee muun muassa myös Hula Hula-nimisen pop-trionsa kanssa laulaen ja soittaen kitaraa sekä toimii rumpalina useissa eri produktioissa bilebändeistä jazz-yhtyeisiin. Onpa mukaan mahtunut myös Leonard Bernsteinin säveltämää oopperaakin. Hän toimii myös konservatorioiden opettajana Kuopiossa sekä Kajaanissa.

Saksofonisti Pauliina Pohjolainen on opiskellut saksofonin soittoa Savonia AMK:ssa sekä Vestyjys Musikkonservatorium - konservatoriet for musik og formidling - korkeakoulussa Tanskassa, josta musiikin ylempi korkeakoulututkinto (Master In Music) pääaineena saksofoni, rytmimusiikki 2007. Pauliina Pohjolainen on keikkaillut monien eri kokoonpanojen sekä Suomessa, että ulkomailla, mm. Pori Jazz-, Turku Jazz -, Nõmme Jazz -, Ribe Jazz sekä Jyväskylän Summer Jazz festivaaleilla. Hän voitti Virossa pidetyn Nõmme Jazz VII International Young Jazz Artists Competitionin saksofonistien sarjan vuonna 2007. Uralle mahtuu myös Suomen kiertueita omien kansainvälisten kokoonpanojen (FIN/DEN/NO) kanssa, sävellystyötä nykytanssikoreografioihin sekä teatterimuusikon töitä. Tällä hetkellä Pauliina Pohjolainen opettaa Kuopion konservatoriolla, jonka lisäksi hän tekee sävellystyötä ja keikkailee eri kokoonpanoissa.

Basisti Esko Kauppinen on opiskellut Jyväskylän yliopistossa, Jyväskylän konservatoriossa (soitonopettaja 1985) sekä Sibelius-Akatemiassa
(mo1993, musiikin maisteri 2006, jazz-osasto). Esko on toiminut free lance -muusikkona vuodesta 1976, sekä soiton- ja teorianopettajana vuodesta 1984 alkaen. Tällä hetkellä Esko Kauppinen työskentelee Kuopion konservatorion koulutussuunnittelijana. Muusikkona työtehtävät ovat vaihdelleet lukuisissa orkesteri-, teatteri-, studio-, ja yhtyemuusikon töissä.

Pianisti Mikko Pasanen on opiskellut pianonsoittoa Kuopion mus.opistossa vuodesta 1957 lähtien, ensin Olavi Salon, sittemmin Pentti Karjalaisen oppilaana. Pianonsoitonopettajaksi hän opiskeli Kuopion mus.opistossa (nyk.konservatorio) 1972 sekä myöhemmin säestäjäksi. Pianonsoitonopettajana Mikko toimi rytmi-musiikkiosastolla heti sen aloitettua ja oli siellä vuoteen 2011 saakka, kunnes jäi eläkkeelle. Hän teki myös opintoja Sib.akatemian jazz-osastolla 1983-85 töiden ohella. Mikko on soittanut useissa kuopiolaisissa tanssi-ja jazzyhtyeissä 1960-luvulta lähtien. Hänellä ollut myös useita kiinnityksiä Kuopion kaupunginteatterin musiikki näytelmii sekä avustuksia Kuopion kaupunginorkesterissa. Nykyään hän soittaa satunnaisia keikkoja Kuopiolaisten muusikoiden kanssa. Muun muassa Savonia Tentetin ja Moment’s Quartetin kanssa.
Internet:http://kuopiomusicgear.fi
http://satamankulma.fi
   Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lisää Googlen kirjanmerkkeihin
» Jaa keikka MySpacessa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti