Muusikoiden.net
25.05.2018
Soittimet, laitteet, tarvikkeet | Ylöjärven Musiikkikauppa 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 03.03.2016 - Infant Eyes Trio


Päivämäärä:to 03.03.2016
Esiintyjä:Infant Eyes Trio
Paikka:Kuopio, Jazz klubi Kuopion Musiikkikeskus
Lisätietoja:Kuopion Musiikkikeskuksen Jazzklubilla
Liput 15/10 ¤ ovelta käteisellä.
Showtime klo 19.

Samuel Huhtahaara, kitara
Henri Laitinen, basso
Tomi Kämäräinen, rummut
(soundcloud.com/infant-eyes)

Infant Eyes on kitaratrio, jonka musiikki on modernia ja maalailevaa. Musiikissa kuuluu vaikutteita niin bepopista, kuin tämän päivän modernista jazzmusiikista. Yhtyeen mukaansatempaava svengi ja improvisoitu ilottelu vie kuulijan mennessään. Musiikki koostuu trion omasta musiikista sekä osin covereista, muun muassa Joe Hendersonilta sekä Pat Methenyltä.

Trion kitaristina toimii Samuel Huhtahaara, joka on alun perin kotoisin Siikajoelta. Koulutuksen muusikoksi hän on saanut Kainuun konservatoriosta. Siellä hän lyöttäytyi yhteen rumpali Tomi Kämäräisen kanssa perustaen Groovin’ High nimisen kvartetin. Huhtahaaran opinnot veivät miehen Kuopioon opiskelemaan musiikkipedagogiksi, jonne myös Kämäräinen ajautui.

Kuopiossa mukaan kuvioihin tuli yhtyeen basisti Henri Laitinen. Laitinen on valmistunut musiikin maisteriksi vuonna 2008 Vestjysk Musikkonservatoriumista (Esbjerg, Tanska). Hän on toiminut freelance-muusikkona jazz-artistien kuten Risto Toppolan kanssa, rap-artistien/yhtyeiden kuten Julma-Henri, Kuopionniemi sekä The Pandas kanssa. Hän on työskennellyt myös gospel-artistien Popo Salamin ja Kuopion Alavan seurakunnan kanttori Ossi Jauhiaisen kanssa. Jauhiaisen kanssa Laitinen on soittanut hengellisiä ja gospelpainotteisia hyväntekeväisyyskonsertteja. Laitinen on toiminut myös opettajana Kuopion yhteiskoulun musiikkilukiossa vuosina 2008–2013, jossa myös Huhtahaara toimi opettajana muutaman vuoden.

Yhtyeen rumpali Tomi Kämäräinen on myös valmistunut muusikoksi Kainuun konservatoriosta vuonna 2009. Musiikkipedagogiksi hän valmistui Savonia Ammattikorkeakoulusta 2013. Kämäräisen musiikki ura on ollut melko kirjava. Ennen opintojaan Kämäräinen toimi laajasti keikkailevana muusikkona erilaisten produktioiden parissa sekä esiintyen eri yhtyeiden kanssa. Freelancer-muusikon töitä hän on tehnyt ns. leipätyökseen. Tällä hetkellä Kämäräinen keikkailee muun muassa Hula Hula pop-trionsa kanssa laulaen ja soittaen kitaraa sekä toimii rumpalina useissa eri produktioissa bilebändeistä jazz-yhtyeisiin. Onpa mukaan mahtunut myös Leonard Bernsteinin säveltämä oopperakin. Hän toimii myös konservatorioiden opettajana Kuopiossa sekä Kajaanissa.

Kuopion konservatorio on tuottanut vuoden 2015 alusta lähtien Tempo-sarjaa, jonka kautta oppilaitos haluaa tarjota opettajakunnalleen mahdollisuuksia taiteelliseen työskentelyyn, ja sitä kautta oman ammattitaidon ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Sarjassa esitetään 2–4 konserttia, tanssiesitystä tai muuta produktiota lukuvuodessa.

Liput konserttiin ovat 15 / 10 ¤, ovelta käteisellä. Lipunmyynti alkaa tuntia ennen konsertin alkua. Konserttiin ei ole ikärajaa.
Kuopion konservatorion oppilailla ja henkilökunnalla on tapahtumaan vapaa pääsy.
Internet:https://www.facebook.com/infanteyestrio/?fref=ts
   Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lisää Googlen kirjanmerkkeihin
» Jaa keikka MySpacessa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti