Muusikoiden.net
21.05.2018
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 03.12.2015 - Édith Piaf 100 Years Anniversary Show by Tia Cohen


Päivämäärä:to 03.12.2015
Esiintyjä:Édith Piaf 100 Years Anniversary Show by Tia Cohen
Paikka:Helsinki, Kulttuurisalonki Teatter Forumissa
Lisätietoja:Kulttuurisalonki, Teatteri Forum
(Yrjönkatu 31, 00100 Helsinki)

Show klo 20:00 (ovet klo 19:00)

Liput á 32,5 ¤ (Show & Dinner 62 ¤)

-----

Édith Piafin syntymästä on tänä vuonna kulunut 100 vuotta. Nostamme maljan tämän juhlavuoden kunniaksi tuomalla Suomen oman, ”Punavuoren varpusen” Kulttuurisalonkiin – Teatteri Forumin upeisiin tiloihin.

Tia Cohen on punahuulinen, syntyperäinen pariisitar. Hän on räväkkä, tunteellinen, ranskalaiseen tapaan puhelias ja energinen. Tia on erittäin mielenkiintoinen, suomalaisessa ympäristössä positiivisesti erilainen ja värikäs esiintyjä.

Pitkään Punavuoressa, Helsingissä asuneena Tia on ansainnut arvonimen ”Punavuoren varpunen”. Sillä viitataan Tian suurieleiseen, ja sydämeenkäyvään tapaan muuttaa esiintymisellään Punavuorelaisbaarien tunnelma vastaamaan pariisilaiskapakoiden tiivistä, elämänmakuista sykettä.

Tia Cohenin Piaf-ilta on nostanut esille tunteita ympäri Suomea jo usean vuoden ajan. Hänet on nähty esiintymässä mm. Finlandia-talolla, Turun Logomossa, Riku Niemi Orchestran solistina, pienissä ja isoissa ravintoloissa, TV:ssä ja radiossakin. Missä tahansa esitys on koettu, on se jättänyt katsojiin syvän tunnejäljen, aidon kokemuksen 1940-ja 50-luvun pariisilaisesta kulttuurista.

Nyt ”Punavuoren Varpunen”, Tia Cohen orkestereineen on valmistanut kokonaisvaltaisen illan Edith Piafin musiikin parissa, johon sisältyy niin teatterillisia kuin audiovisuaalisia osia. Kulttuurisalongissa voit iloita monipuolisesti ranskalaisesta kulttuurista äänin, tuntein ja mauin. Kyse ei siis ole pelkästä konsertista, vaan monipuolisesta ikimuistoisesta kokemuksesta kauneimpien chansonien rytmittämänä. Tian päällä nähdään upeita pukuja tuon aikakauden pariisilaisesta tyylistä ja ihmisistä.

Puvustuksesta vastaa Play it again, Sam -liikkeen Arja Könönen, joka on Suomen Tyylikuningatar ja palkittu elokuvapuvustaja.

Arjan sanoin:

”Minun tyylilläni menen hautaan minkkiturkissa ja samettiarkussa"

”Ja puen parhaat vaatteet ja laitan hienoimman minkkiturkin päälle, että matkani taivaaseen on mukava.”

* * * * *

Tule sinäkin kokemaan ainutlaatuinen elämys historiallisessa Kulttuurisalongissa Teatteri Forumissa, jonka puitteet tuovat esille ajan, jonka luulit jo kadonneen.

* * * * *

Tia Cohenin L´Orchestre Noírin –bändissä esiintyvät Suomen eturivin muusikot.


Kapellimestarina on kitaristi Tuomas Wäinölä, joka keikkailee mm. Paula Koivuniemen ja Anssi Kelan kanssa.

Viulisti Tommi Asplund työskentelee kansallisteatterissa Pirkko Saision musikaalissa "Slava! Kunnia.” sekä soittaa Dallapé kokoonpanossa.

Klarinetisti/saksofonisti Risto Salmi soittaa Riku Niemi Orchestressa ja Great Helsinki Big Bandissä.

Haitaristi Joose Ojala voitti Kultaisen Harmonikka -kilpailun toisen sijan 2015.

Kontrabassossa vuorottelevat Iiro Kautto ja Matti Vallius. Iiro Kautto soittaa Ina Forsman & Helge Tallqvist –bändissä ja on basson soiton pedagogi Pop Jazz Konservatoriossa. Matti Vallius soittaa mm. Erja Lyytinen ja Marjo Leinonen bändeissä.

* * * * *

Konsertin kesto n. 2,5 tuntia ”Ikinä ei voi tietää miten innostumme, saatamme juhlia koko yön! Tämä riippuu yleisöstä”, Tia Cohen

Konsertissa on väliaika sekä Kulttuurisalongin baari on auki esityksen aikana.

Kulttuurisalongissa voit nauttia erinomaisen buffet-menun ennen esitystä varaamalla ruokailun etukäteen. Voit myös tiedustella viinitastingiä ryhmille tai illastaa ranskalaisen keittiön huippuravintola Pastiksessa, joka on loihtinut Edith Piaf yllätysmenun.

Lisätiedot konserteista ja ohjelmista, menu- ja tarjoilukyselyt sekä lippujärjestelyt ryhmille: moreon@moreon.fi / 09 6844 9920

Oikeudet ohjelmamuutoksiin pidätetään.

More On Oy
www.kulttuurisalonki.fi
www.tiacohen.com
Internet:http://www.tiacohen.com
http://www.kulttuurisalonki.fi
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lisää Googlen kirjanmerkkeihin
» Jaa keikka MySpacessa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti