Muusikoiden.net
22.05.2018
Soittimet, laitteet, tarvikkeet | Ylöjärven Musiikkikauppa 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 23.06.2015 - Valkia


Päivämäärä:ti 23.06.2015
Esiintyjät:Valkia

Tuomas Paukku Trio

Paikka:Jyväskylä, Poppari
Lisätietoja:Kesäkuun Summer Jazz Clubilla kuullaan kahta hienoa, keskenään erilaista trioa, kun juhannuksenjälkeisenä tiistaina Popparin lavalle nousevat Tuomas Paukku Trio sekä Valkia.

Pianisti Juho Valjakan, basisti Maria Lammisen sekä rumpali Riku Sonkkasen muodostama Valkia koostuu nuorista Pop&Jazz Konservatorion kasvateista, jotka ovat tälläkin kokoonpanolla kerenneet keikkailemaan ulkomaita myöten. Valkia esittää energisellä otteella omaa musiikkiaan, jossa kuluu amerikkalaisen ja pohjoismaisen jazztradition lisäksi Valjakan vahva klassisen musiikin tuntemus; pianisti on nuoresta iästään huolimatta tehnyt jazzpianon täysvertaisena kumppanina uraa myös klassisena huilistina.
Suomijazzin tulevan sukupolven soitosta huokuu ilo ja energia, jotka varmasti tarttuvat myös kuulijaan!

Jyväskyläläislähtöisistä muusikoista muodostuva Tuomas Paukku Trio esittää liiderinsä kirjoittamaa pohjoismaissävytteistä jazzmusiikkia. Paukku on aktiivinen säveltäjä, jonka musiikissa jazz etsii uusia tunnelmia, rajoja ja ulottuvuuksia. Kitaristilla on vahva palo tehdä sävymaailmaltaan vaihtelevaa ja voimakasta mutta helposti lähestyttävää musiikkia. Paukku on opiskellut Tukholman Kungliga Musikhögskolanin jazzosastolla. Viime vuosina hänen aktiivisin kokoonpanonsa on ollut suomalais-ruotsalainen Tuomas Paukku Description, jonka debyyttilevy julkaistaan loppuvuodesta.
Basisti Petri Jaakonaho on opiskellut mm. Sibelius-Akatemian jazzosastolla ja soittanut monien suomalaisten eturivin jazzartistien kanssa. Nykyisin jyväskyläläisenä paluumuuttajana Jaakonaho soittaa trion ohella myös rytmimusiikin saralla huomiota saaneessa Soul Valpio Bandissä.
Viime vuosien aikoina Tomi Saikkonen on soittanut jazzin ja rytmimusiikin saralla useissa eri kokoonpanoissa, joista aktiivisimmin ovat keikkailleet Kadi Quartet, Lauluyhtye Suora Lähetys, Soul Valpio Band, Aapo Heinonen Quintet, Antti Utriainen Trio ja Antti Utriainen Expansion. Saikkonen on esiintynyt kokoonpanojensa kanssa mm. Hollannissa, Norjassa, Ruotsissa, Virossa ja Latviassa, sekä useilla kotimaisilla festivaaleilla, kuten Provinssirock, Pori Jazz, Kalott Jazz, Rauma Jazz, Jazz-Espa ja Pipefest.

Ensimmäinen bändi aloittaa 21.00
Liput 8/5 euroa (opiskeiljat, eläkeläiset)
Summer Jazz Clubin toiminta on Musiikin Edistämissäätiön tukemaa.
Internet:https://www.facebook.com/events/957242204326670/
http://jazz-bar.com
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lisää Googlen kirjanmerkkeihin
» Jaa keikka MySpacessa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti