Muusikoiden.net
25.05.2018
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 10.02.2015 - Kinetik


Päivämäärä:ti 10.02.2015
Esiintyjä:Kinetik
Paikka:Kokkola, Corner's Pub
Lisätietoja:Kinetik

Jere Haakana, sähkökitara
Toni Porthén, rummut
Mikko Pellinen, sähköbasso

Sähkökitaristi Jere Haakanan, rumpali Toni Porthénin ja basisti Mikko Pellisen muodostama uunituore rouhea kitaratrio Kinetik esiintyy debyyttikeikallaan Corner's Pubissa Kokkolassa tiistaina 10.2.2015. Yhtye ammentaa musiikkiinsa ennakkoluulottomasti vaikutteita niin rockista, elektronisesta musiikista kuin jazzistakin.

Jere Haakanan (s. 1983) ilmaisun ytimestä löytyy niin rockmusiikin kumouksellisuutta, jazzin sävyjä, kuin elokuvallisia, efektoituja äänikenttiäkin. Haakanan aktiivisesti toimivia yhtyeitä ovat mm. Kasperi Sarikoski Nuance, Unio Ensemble, sekä Lasse ”Redrama” Mellbergin livebändi. Vuosien varrella hän on toiminut jäsenenä tai tehnyt yhteistyötä eri tahojen, kuten Värttinän, Mikko Hassinen Muuntajan, Timo Kämäräinen Groupin, sekä Zarkus Poussan kanssa.

Rumpali Toni Porthén (s. 1978) näytti ahkeruutensa ja taitonsa jo nuorena muusikonalkuna musiikkipiireille, ja hänestä tuli nopeasti paljon käytetty rumpali erilaisissa kokoonpanoissa jazzista funkiin ja rockiin. Pitkästä listasta menestyksekkäitä jazzyhtyeitä ovat vuosien varrella olleet muun muassa MP4-kvartetti, fuusiota ja etnomusiikkia yhdistellyt Nassaun Fasaani sekä sielukas Soul What? -kokoonpano. Jazzin lisäksi Porthén on soittanut useissa muissa rytmimusiikkia ja kansanmusiikkia yhdistelevissä yhtyeissä, kuten Värttinässä, folkahtavassa rapkollektiivi GG Caravanissa sekä laulaja Axl Smithin yhtyeessä.

Basisti Mikko Pellinen (s. 1983) tunnetaan monipuolisena muusikkona, säveltäjänä, sovittajana ja opettajana. Hän on työskennellyt laaja-alaisesti yhtyeiden, orkestereiden ja teattereiden kanssa. Pellinen on esiintynyt festivaaleilla ja klubeilla Pohjoismaissa, Virossa, Saksassa, Tsekeissä, Venäjällä, Itävallassa, Espanjassa, Hollannissa, Kosovossa ja Meksikossa. Hänen viime vuosien yhtyeitä ovat olleet vuonna 2010 debyyttialbuminsa julkaissut Mikko Pellinen Mini Big Band, palkittu vibrafonitrio HERD, Aili Ikonen & Tribute to Ella sekä folkyhtye Värttinä.
Internet:http://corners.fi/
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lisää Googlen kirjanmerkkeihin
» Jaa keikka MySpacessa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti