Muusikoiden.net
19.04.2024
 

Etusivulle
JäsenetKirjaudu sisäänOma sivuPikaviestitRekisteröidyHakuOnline
Palaute

Jäsenkuvaus: IngMusic (#204281)

Rekisteröitynyt:04.03.2019
Viim. kirjautunut:28.01.2024
Viim. aktiivinen:28.01.2024 16:20   (81vrk, 19h ja 45min sitten)
 
Paikkakunta:Helsinki
 
Kuvaus:Tyttöbändi! Etsin 18-25 ikäsiä naisia ja miehiä bändiin. Tavoite olisi löytää 3-4 tyttöä laulajiksi ja muu bändi voi koostua miehistä sekä naisista. Nyt on pari mahdollista laulajaa jo mukana (minä mukaan laskettuna) ja hyvä määrä eri soittajia. Jos kiinnostuit, niin lähetä pikaviestinä mulle näyte taidoistasi ja kuva mieluusti. Laulajien, sekä kaikkien soittajien viestit otan vastaan (vaikka huuliharppuri).

Tyyliä ei tarvitse vielä (ikinä?) lyödä lukkoon, mutta indie, pop, rock aluetta. Tärkeintä on motivaatio! Mitä taitavampaa porukkaa, niin sen parempi. Aluksi covereita ja omaa musaa samalla tai myöhemmin. Suomi tai englanti kielenä.

Itse olen 19 vuotias tyttö Helsingistä. Olisi hyvä jos kaikki jäsenet pääsisivät pääkaupunkiseudulle helposti. Itse olen valmis treenaamaan useasti viikossa, mutta nämä sovittaisiin yhdessä. Kaikki alkaisi puhtaalta pöydältä. Oon muutenkin huolissani nuorten bändien kadosta, joten messiin kaikki joilla on ees vähän uskoa omaan taitoon ja paloa musiikin tekoon.

Mieti nyt kuinka hauskaa ois päästä soittamaan ja keikkailemaan porukalla, jolla on samanlainen motivaatio kun itsellään!
 
Allekirjoitus: