[ MUUSIKOIDEN.NET ]

21.11.2015: Yksin jammailu saattaa välillä kyllästyt...


Olen viime aikoina ollut yksin monenlaisten musiikkiprojektien kanssa. Olisi kivaa soittaa joissakin bändissä mutta se ei ole vieläkään toteutunut ellei sitten viimeistään ensi vuonna. Myös laulaminen olisi kivaa jossakin bändissä. Tällä hetkellä olen tehnyt keikkoja niin trubaduurina kuin katumuusikkona.

Olen kova säveltäjä. Teen sävellyksiä aina joillakin musiikinteko-ohjelmilla tai kitaralla. Sävellyksiä olen tehnyt niin omille projekteille kuin teatteriryhmille.

Myös sanoituksia on tullut tehtyä aika paljon ja osan sanoituksistani olen säveltänyt itse mutta vielä on sellaisia sanoituksia jotka etsivät säveltäjää.

Yhteistyö kaikenlaisten lauluntekijöiden kanssa on aina kiinnostanut, esimerkiksi olen tehnyt sävellyksen Toni Viirin tekstiin Karaokekuningas ja yhteistyö jatkuu hänen kanssa taatusti.

Kun yksin soittaa kitaraa saattaa syntyä uusia sävellyksiä joista osa saattaa tulla omaan käyttöön ja toinen puolikas menee jakeluun, esimerkiksi pistin lokakuussa yhden kitarasävellyksen jakeluun Mikseri.netin kautta.

Muille artisteille tekisin mielellään suomenkielisiä kappaleita ja toimisin myös säveltäjänä mutta olen miettinyt myös englanninkielisten tekstien tekemistä yhdessä muiden sanoittajien kanssa.

Kirjoittanut TomiA. 21.11.2015

            2560×1920  -  1317 kt.

960×960  -  121 kt.

Copyright ©1999-2024, Muusikoiden.net. Kaikki oikeudet pidätetään.