[ MUUSIKOIDEN.NET ]

21.02.2015: Kamalistaus


Piri
Hepo
Kokaiini
Khat
Hasa
Marihuana
Morfiini
Oopiumi
Efedriini
Pamit
Pervitiini
Crack
Nikotiini
Etanoli
Diapam
Mömmö
Spiidi
Vauhti
Lumi
Keppana
Ölsperi
Viuna
Kossu
Jekku
Ettan
Tre Ankare
Rallarsnus
Sähkötupakka
Kokapensaan lehti
Pihevi
Punkku
Bostik
Lasol
Shitti
Sahti
Kilju
Kotiviini
Pontikka
LSD
Ayahuasca
Kärpässieni
Madonlakki
Tinneri


Edit: Lisätty Pihevi listan hännille, mitä kamaa sitten lieneekään. Nevö höörd siitä.
Edit: Lisätty Punkku listaan. Tämän unohtaminen oli minulta anteeksiantamatonta.
Edit: Lisätty Bostik ja Lasol. Bostikin kamana vaikuttava ainesosa lienee liuotin tolueeni ja se vaikuttaa kovin haitallisesti ihmiseen. Keittiö-Tolua sopii kuitenkin jokaisen haistella, siinä ei taida tolueenia olla nykyään muualla kuin nimessä. Niin ne ajat muuttuvat. Asiaan liittyvä extra-avautuminen: Kohta ei keppanassakaan ole enää alkoholia mikäli pohjoisen satalapsiset lestapäiset ministerit pääsevät asiasta päättämään.
Edit: Lisätty Shitti listaan. Tiedän että kama on shittiä mutta se että shitti on kamaa oli minulle uutta. Ei ole kuitenkaan syytä kyseenalaistaa m.netin veljiä.
Edit: Lisätty Sahti sekä pari muuta ns. kotitekoista käymistuotetta. Myös lisäsin hallusinogeenejä ja tinnerin sillä jostain syystä ne olivat jääneet poies.

Nämä kamat tulevat mieleen ja siis ovat listattuina tässä, osa kahteenkin tai usempaankin kertaan. Saa ehdottaa lisäyksiä toki. Nämä ovat vaarallisia ja/tai laittomia aineita eikä mitään näistä tule käyttää paitsi jos lääkäri määrää ja silloinkin saattaa aiheutua harmia.

Kirjoittanut petteri m 21.02.2015

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden.net. Kaikki oikeudet pidätetään.