[ MUUSIKOIDEN.NET ]

29.04.2014: Jojo Mayer Perfect Balance


Jojo Mayerin ideoiden mukaan kehitetty bassorummun pedaali oli nettiselailun perusteella tehty pakko-ostos. Niin mielenkiintoiselta se vaikutti.

Hihnaveto, kevyt rakenne ja nerokas kiinnitys-/nippuunlaittosysteemi ovat pedaalin selkeitä plussia. Säädettävää on vähän: Nuijan varren kulma ja lyöntikorkeus sekä jousen kireys katsotaan olevan riittävät säädöt. Ja niin ne ovatkin. Omalle jalalle pedaali kävi heti ensimmäisen säätösession jälkeen. Pedaali seuraa jalkaa hyvin, on herkkä ja muutaman minuutin jälkeen en osannut kaivata mitään lisää. Voi olla, että raskaampaan pedaaliin tottuneella ja nuijan hautaavalle rumpalille tämä on liian herkkä peli.

Kuvissa verrokkina on Sonor Signature. Siinä voi säätää edellä mainittujen säätöjen lisäksi jalkapöydän kulmaa ja pedaalin rungon korkeutta. Pedaali on hienosti rakennettu ja edelleen täysin uutta vastaavassa kunnossa huolimatta yli kolmenkymmenen vuoden iästä. Samalla hinnalla saa K-Raudasta skootterin, kuin mitä tämä aikoinaan maksoi. Jojo PBP tuntuu kuitenkin mukavammalta ja noin 250 euron hinta on aivan linjassa laadun kanssa. Mukaan tulee pikkuinen kuljetuspussi ja säätöavain.

Pedaalin kotisivut: http://www.jojopedal.com/

Kirjoittanut hollmi-5 29.04.2014

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden.net. Kaikki oikeudet pidätetään.