Muusikoiden.net
19.01.2019
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

23.04.2006: Keliksen rojut


Gibson Les Paul Standard

WTC:n terroristi-iskun vuosipäivänä, 11.9.2003 Nashvillen tehtaalla syntynyt yksilöni oli unelmani mistä olin kauan haaveillut ja pakko se oli sitten keväällä 2005 ostaa pois kuleksimasta. Hintaa oli, mutta tuossa se nyt on. Tässä kitarassa oli alunperin Gibsonin Burstbuckerit, mutta tallaan vaihdoin Seymour Duncanin Alnico II Pro-mikrofonin ja kaula-burstbuckerista otin suojuksen pois. Väritys taitaa olla lightburst ja tämä on yksi hienoimmista pauleista, mitä olen nähnyt. Montaa samanlaista ei ole vastaan tullut. Vaikka moni sanookin, että Gibsoneissa maksaa pelkkä nimi, niin voin sanoa, että kyllä siinä maksaa se laatukin!!

Yamaha FG-411S

Ensimmäinen "oikea" kitarani. Hankittu muistaakseni v.1999. Ennen tämän kitaran saapumista luokseni, soittelin Landolan nylonkielisellä muutaman vuoden. Jammu on pirun hyvä akustinen, vaikka ei mikään huippuluokan kitara olekaan. Hiton kevyt soittaa ja soundikin on kirkas. Kaverillani on aikoinaan 5000mk maksanut Takaminen teräskielinen, ja oma Yamaha hakkaa sen 100-0, vaikka hintaeroa onkin varmaan aika reilusti!!

Line6 AX2 & Line6 Floorboard

Tämmönen härveli tuli ostettua, kun fanitin (ja fanitan vieläkin) Miika Collianderia ja Miika veteli moisella lootalla menemään. Viikin musiikissa käytetty AX2 odotteli ostajaansa melkein vuoden verran ja siellä kävin vahvaria testailemassa. Tässä vahvarissa on niin paljon toimintoa ja nappulaa ja valoa, että tuskin jaksan ikinä opetella, että mitä niistä tapahtuu. Linestä löysin vuoden nappuloiden pyörittelyn ja säätämisen jälkeen muutaman pätevän perussoundin ja niillä tulee aika pitkälti soiteltua. Ehkä välillä jotain efektiä tai muuta kikkailua mausteeksi, niin hyvää tulee. Jos joskus Mesa/Boogieen olis varaa...

Aikaisemmin omistetut härvelit:

Tokai ALS-48

Ensimmäinen sähkökitarani. Hankittu joskus v. 2000 muistaakseni. Alunperin kitarassa oli Seymour Duncanin mikit (malleista ei tietoa), mutta myöhemmin vaihdoin kitaraan EMG:n 81/85 setin. Myös volume- ja tonenupit on vaihdettu speed knobseiksi, tuli vähän erinäköinen. Loistava kitara ja tuntuu hyvältä kädessä. Hyvä hevikeppi, mitä ei tarvitse varoa, jos innostuu :) Möin kitaran, koska sillä ei juurikaan tullut soiteltua tuon Gibsonin hankkimisen jälkeen.

Jim Dunlop CryBaby

Moisen polkimen joskus ostin ja noin vuoden verran sillä poljeskelin aika ajoin, mutta koska tämäkin jäi aika vähälle käytölle, niin luovuin tästäkin vempeleestä. Line6:sen Floorboardissa wahi kyllä on, mutta se on kyllä aika persiistä! Kyllähän sillä välillä leikkii....

Kirjoittanut Kelis 23.04.2006

            800×600  -  84 kt.


Arvostelu

3,33,33,33,33,3    (3 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

Ei kommentteja. Lisää kommentti!

Artikkelit: Omat soittokamat

Tulostettava versio

Tulostettava version ilman kuvia

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti