Muusikoiden.net
12.07.2020
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

21.01.2006: Dingo, Raumanlinna 20.1


Epäilyksiä oli mielessäni kun päätin mennä katsastamaan vanhan suosikkibändin nykykuntoa. Neumannin ja Even lisäksi ei muita alkuperäisjäseniä nykymiehistössä ole, mutta hullulta tuntui se, että nykyinen kokoonpano kuulosti paremmalta kuin alkuperäinen.

Hei avausbiisinä tullut "Valkoiset tiikerit" näytti mikä on homman nimi. Tunnistettava Dingo-soundi vähän modernisoituna, raskaammat kitarat, innostuneet muusikot ja hurmoksessa oleva yleisö. Bändi soitti lähes kaikki vanhat hittinsä ja yleisö oli aivan pähkinöinä. Itseäni miellyttivät kovasti raskaammalla kädellä soitetut klassikot. Uusista biiseistä Musta leski on aivan vertailukelpoinen vanhojen hittien joukossa. Neumannin äänikin toimi nyt ja mies on edelleen innostunut asiastaan. Samoin Eve oli hyvällä asenteella liikkeellä.

Illan paras veto oli mielestäni Rio ohoi, joka sai porukan huutamaan äänensä pihalle. Lopulliseen hurmioon jengin saivat tietysti Levoton tuhkimo ja Autiotalo.

Eipä siinä mitään, kyllä tätä kelpasi katsella ja kuunnella. Hienoja biisejä ne vaan on, toimivat 20 vuoden jälkeenkin. Ja nykybändille kaikki kunnia, hienosti homma toimii. Jos uusi levy "Purppuraa" ei niin ihmeellinen ole, niin livenä Dingo on edelleen silkkaa rautaa.

Kirjoittanut yellow 21.01.2006


Arvostelu

1,81,81,81,81,8    (5 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

marjamaki: Saman asian totesin viime kesänä bändin nähdessäni. On se hienoa, että musiikki saa "kankeat" äijät vetreiksi, heh.
Anniina: loistava keikak oli ja on ollut jälkeenkin :) loistavia muusikoita bändissä!!!!

Yhteensä 2 kommenttia. Lisää kommentti!

Artikkelit: Keikkatunnelmat

Tulostettava versio

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti