Muusikoiden.net
12.07.2020
Musamaailma.fi - Soittimia rock-asenteella 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

02.07.2005: Teräsbetoni 1.7. Kokemäki


Soturikansan oli aika vaeltaa Club Metroon perjantai-iltana. Väkeä alkoi tulemaan paikalle vasta vähän ennen puoltayötä, joten Teräsbetoni aloitti keikkansa n.00.30.

Heti ensimmäisen "Teräsbetoni"-biisin aikana bändi näytti mistä kana kusee. Erinomaiset, kirkkaat ja puhtaat soundit ja Aholan mahtava vokalisointi takasivat hienon keikan. Bändi soitti kaikki Metallitotuus-levyn biisit+Pyhä maa-sinkkubiisin, joka olikin ankaraa tykitystä. Dion Rainbow in the dark-coveria jäin kaipaamaan, olisi varmasti toiminut.

Yleisö osasi biisien sanat hyvin ulkoa ja varsinkin "Taivas lyö tulta" ja "Orjatar"-biisien aikana yhteislaulu raikui mahtavasti. Järvinen veti hyvin "Maljanne nostakaa"-balladin keikan keskivaiheilla.

Soittomokia mahtui joitakin joukkoon, mutta sellainen kuuluu asiaan. Kokonaisuudessaan keikka oli metallia parhaimmillaan. Teräsbetonin suosio ei ole ihme, hienot biisit ja armoton asenne takaavat menestyksen. Plussana vielä, että ennen lavalta poistumista Ahola ja Järvinen kättelivät kaikki eturivissä olevat metallisoturit. Vastaavaa elettä en ole muiden bändien keikoilla pahemmin nähnyt.

Kirjoittanut yellow 02.07.2005


Arvostelu

2,32,32,32,32,3    (9 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

Ei kommentteja. Lisää kommentti!

Artikkelit: Keikkatunnelmat

Tulostettava versio

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti