Muusikoiden.net
12.07.2020
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

13.03.2005: Eppu Normaali, Pori


Koska olin nähnyt Eput viimeksi livenä 15 vuotta sitten, lähdin katsastamaan äijien nykykuntoa Poriin. Elikkä pari bisseä pohjiksi ja suuntana Karhuhalli. Saavuin paikalle n.klo 20 jolloin lämppäri Jere&the universe alkoi jo lopetella. Ne biisit mitkä ehdin kuulemaan eivät vaikutusta tehneet. Aika mitäänsanomatonta poppia.

Karhuhalliin mahtuu noin 5000 henkeä, paikalla oli noin puolet siitä. Vessoiksi oli järkätty iso joukko bajamajoja, joten ei tarvinnut jonotella. Samoin oli baaritiskillä, nopeasti kaljansa sai, tosin suolaiseen 5 euron hintaan.

Sitten vaan niin lähelle lavaa kuin pääsee. Lavasteet ja äänentoistolaitteet olivat kuin jollakin isolla ulkomaisella bändillä. Suuri lava, kaksi isoa screeniä, kolmas screeni koko lavan mittainen bändin takana. Loistavat valolaitteet, eipä joskus 20 vuotta sitten olisi uskonut että Epuilla on joskus tämmöisiin vehkeisiin varaa. Tai yleensä millään suomeksi laulavalla bändillä.

Klo 21 alkoi alkufilmi pyörimään, ja pojat kiipesivät lauteille. Avausbiisi on uuden levyn "Hiljaa huomiseen". Hyvä perusbiisi, jonka jälkeen siirrytään "Nyt reppuni rupiset"-biisiin. Yleisö otti bändin erittäin lämpimästi vastaan ja bändikin huomasi tämän. Seuraavaksi aina toimiva "Jee jee". Hitit seuraavat toisiaan, "Puhtoinen lähiöni2, "Suolaista sadetta", "Baarikärpänen"...Ohessa tietysti Martin hervottomia välispiikkejä.

Soundi oli alusta alkaen täydellinen. Volyymi sopiva, jokainen instrumentti balanssissa keskenään. Tämä on se kirkas ja kuulas Eppu-soundi. Pantsen kitarointi oli loistavaa. Äijä osaasekä tunnelmoinnin että rankemman riffittelyn.

Keikka kesti melkein 2,5 tuntia eikä siinä ollut yhtään liikaa. Bändi on loistovireessä, hienot soundit, loistavat biisit ja upeat valot+lavasteet ja hyvä yleisö. Tämä oli täydellinen keikka.

Kirjoittanut yellow 13.03.2005


Arvostelu

1,01,01,01,01,0    (4 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

Nimismies: 2,5 tuntia...huh, melko maratonin ovat pojat tempaisseet. Martin välispiikeistä olisin mielelläni kuullut esimerkkejä. Pannaan plusha silti.

Yhteensä 1 kommentti. Lisää kommentti!

Artikkelit: Keikkatunnelmat

Tulostettava versio

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti