Muusikoiden.net
12.07.2020
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

05.12.2004: Sonata Arctica, Turun Klubi


Mielenkiinnolla odotin keikkaa, sillä Sonataa en aikaisemmin ollut livenä nähnyt. Keikkapaikka oli itselleni tuntematon, tosin eräs levykaupan pitäjä varoitti ahtaudesta. No, ahdasta toki oli, mutta pahempi juttu oli ilman täydellinen loppuminen jonka vuoksi aika monen oli siirryttävä taakse uloskäynnin lähettyville jotta saisi henkensä kulkemaan. Siitä pitkä miinus, ilmeisesti Klubille ei saisi moisia yleisömääriä ottaa tai sitten voisi kenties asentaa ilmastoinnin.

Ennen illan lämppäriä tuutista tuli jotain Deathmetal-korinaa, jota en tosiaankaan diggaa joten siirryin halvan oluen pariin pariksi tunniksi. Klo 23 aloitti lämppärinä toiminut Fall of the Leafe, joka oli tyyliltään semmoista rankahkoa mutta aika mitäänsanomatonta. Eipä paljon itsessä tunteita herättänyt.

Klo 00.15 sitten illan tähdet kapusivat lavalle ja Misplaced avasi setin. Soundit ja volyymit olivat kohdallaan ja tunnelma katossa. Settilista oli varsin hyvä, kaikki pakolliset suosikit olivat mukana. Fullmoon, My Land, Replica ja Black sheep saivat talon jytisemään. Silti mielestäni keikan kohokohta oli setin alkupäässä vedetty Victoria's secret, joka on aivan loistava livebiisi yleisön huutaessa mukana. Ja Tony Kakko osaa kyllä ottaa yleisönsä. Bändi veti pikkasen yli tunnin mittaisen keikan, hapen loppuminen selvästi haittasi heitäkin. Joka tapauksessa tuli todistettua, että Sonata on ehdoton huippubändi, jonka hyvät biisit toimivat livenä erittäin komeasti.

Kirjoittanut yellow 05.12.2004


Arvostelu

1,01,01,01,01,0    (4 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

OrcBass: perskules olisin itekki ollut näkemässä kyseisen keikan.
matsim: Livenä koettu tavastialla,kemissä ja seuraavaksi oulussa,loistavaa!!!

Yhteensä 2 kommenttia. Lisää kommentti!

Artikkelit: Keikkatunnelmat

Tulostettava versio

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti