Muusikoiden.net
12.07.2020
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

17.07.2004: Tommi Läntinen, Raumanlinna 16.7


Koska viisi vuotta sitten nähdystä Läntisen keikasta jäi hyvä maku, päätin lähteä Raumanlinnaan katsastamaan raspikurkun nykykuntoa. Kokonaisuudessaan keikka osoittautui itselleni pettymykseksi.

Toista mieltä olivat kuitenkin keikkapaikan täyttäneet nuoret naiset. Miespuolista yleisöä ei hirveästi paikalla ollut ja keikkasetti olikin kuin naisille suunniteltu. Avausbiisi "Olen onnellinen" toimi hyvin, kuten myös sitä seurannut "se on rock". Ja näihin kahteen biisiin se rock-osasto sitten jäikin pitkäksi aikaa. Bändin kitaristi Baba Salamaa olen aina pitänyt hyvänä kepittäjänä, mutta liian usein mies ei saa luukuttaa niin kuin osaisi. Keikan edetessä tulleet biisit kuten "Älä unta nää", "Mä en haluu enää muistaa", "Villi ja vapaa" jne. eivät päästä hyvää kitaristia oikeuksiinsa. Uusissa biiseissä kuten "Vauhtisokee" ja "Sielunvoimaa" on pientä särmää mutta rankemman musan ystävälle ei kuitenkaan tarpeeksi. Keikan loppupuolella tulleet "Kevät ja minä" sekä "Uneton" rokkasivat taas hyvin. Läntisen ääni oli todella hyvässä vedossa, laulu ei Boycottin ajoista ainakaan huonontunut.

Soundimaailma oli jotenkin ontto. Koko meiningissä oli sellainen haju että varotaan ettei mene liian rankaksi; sehän ei meikäläistä miellytä. Muu yleisö kyllä hoilasi mukana äänensä käheäksi. Yhtenä lisämiinuksena Läntisen ehkä parhaimman biisin "Via Dolorosan" puuttuminen.

Keikan ollessa ohi, mieleen tuli väkisinkin ajatus, olisiko aiheellista kasata Boycott uudelleen? Ehkäpä Tommi itsekin miettii samaa kysymystä. itse sanoisin että siitä vaan. Miehen vokalisointi pääsisi siinä oikeuksiinsa. Onhan äijä kuitenkin pohjimmiltaan rock.

Kirjoittanut yellow 17.07.2004


Arvostelu

1,81,81,81,81,8    (4 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

Vainhaalee: encoren viimeinen piisi oli vie dolorosa... trust me! vaikka silmäni olivatkin naulautuneet erään herkun kankkuun... =)

Yhteensä 1 kommentti. Lisää kommentti!

Artikkelit: Keikkatunnelmat

Tulostettava versio

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti