Muusikoiden.net
11.07.2020
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

19.03.2004: Paul Di'anno 17.3 Rauma, Raumanlinna


Harvinaista herkkua oli tarjolla, kun Iron Maidenin alkuperäisvokalisti käväisi keikalla. Illan aloitti lämppäri nimeltä Five fifteen. Bändi soitti Guns'n'roses-tyylistä hardrockia ja teki aivan kelpo setin. Puolen tunnin esiintymiseen ei tietenkään montaa biisiä mahtunut, mutta positiivisen maun bändi itsestään jätti.

Puolenyön aikaan oli pääesiintyjän vuoro. Hävettävän vähälukuinen yleisö valui lavan eteen, kun Iron Maidenin Killers-levyn avausintro "Ides of march" lähti käyntiin. Setti alkoi Wrathchildillä ja heti näki, että Maidenit vedetään alkuperäisiä versioita kunnioittaen.

Paulin ääni oli melko hyvässä vireessä, mies oli lievässä nousuhumalassa ja päivitteli itsekseen yleisömäärää. Setti koostui pääosin kahden ensimmäisen Maiden-levyn materiaalista höystettynä muutamalla Di'annon soolobiisillä. Taustabändi koostui kelpo muusikoista, soundimaailma oli melko 80-lukulainen ja volyymi oli sopiva.

Keikan alkupuolella kuultiin mm.Prowler, Remember tomorrow, Murders in the rue morgue ja Killers. Nämä lämmittivät Maiden-fanien mieltä, keikan keskivaiheilla oli vuorossa soolomatskua joka toimi myös hyvin. Marshall lockjaw, Impaler ja Faith healer ovat tanakkaa perusheviä. Yksi balladikin mahtui joukkoon, Iron Maiden-levyn kaunis Strange world oli hyvä tunnelmapala.

Keikan loppuvaiheilla tunnelma kohosi edelleen, kun Phantom of the opera lähti käyntiin. Mielestäni tämä klassikko nousi keikan parhaaksi palaksi. Varsinaisen setin lopetti Running free, jonka kertosäettä hevikansa innolla hoilasi. Encorena kuultiin instrumentaalibiisi Transylvania sekä Sanctuary.

Yleisömäärää lukuunottamatta keikassa oli kaikki kohdallaan. Paulin ääni kesti hyvin ja mies oli tavanomaisen rento. Hyvät ja selkeät soundit ja hienot klassikkobiisit tarjosivat 10 eurolle paljon vastinetta.

Kirjoittanut yellow 19.03.2004


Arvostelu

2,02,02,02,02,0    (3 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

Herra Who: Kiitos keikka-arviostasi! Yritin etsiä Di'Annon arviota monesta paikasta ennen kuin löysin tämän..

Yhteensä 1 kommentti. Lisää kommentti!

Artikkelit: Keikkatunnelmat

Tulostettava versio

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti