Muusikoiden.net
21.09.2018
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

06.03.2018: Edwards SG Vibrola


Sainpa käsiini ESP:n kopion (E-SG-110LT2/VT) Gibson SG Originalista (joka taasen perustuu early 60s SG Standardiin). Japanissa tehty, Japanin markkinoille (kun ei Jenkkilait päde). Pakko skriivaa arvio kun yllätyin aikamoisesti saadessani kitaran käpälään Kitara on all original ja mukana tuli orkkislaukku.

Laatukamaahan tämä on: runko ja kaula mahonkia, ruusupuu otelauta ivory bindauksilla, luusatula (43mm), set neck, gotoh virittimet, tunematic talla vibrola tremolo, jne
Mikkeinä Seymour Duncanit, kaulassa SH-1 eli PAF kopio - todella hyvä clean mikki täyteläisillä saundeilla. Tallassa SH-4 eli Duncan JB, yksi mun suosikkimikeistä rock / metalliin. Tämä kombo tekee kitarasta erittäin monipuolisen.

Ostin tän vähän kaasupäissään ja ajattelin, että jos ei natsaa niin eteenpäin No enpä ole mun ESP standardiin enää koskenut tämän jälkeen! (no vähän säätäny ja vertaillut)

Ensimmäinen yllätys oli, kuinka kevyt tämä kitara on! En ole mitannut, mutta hyvä jos 3kg. Toisena tuli se, kuinka hienosti tämä soi! Akustinen sointi on erittäin luja, mitä en odottanut näin kevyeltä kitaralta (voi olla kielistä kiinni, mutta tällä hetkellä soi lujempaa, kun verrokki ESP).

Kolmantena tuli se, kuinka helppo ja nopea tätä on soittaa. Jotenkin en odottanut, että vibrola skittaan saa näin matalan actionin. No eipä se siihen taida vaikuttaa, säädöt kohillaan ja avot! Oon hehkuttanu mun ESP:n matalaa tatsia aiemminkin ja tässä se on jopa matalampi eikä kielet särise! Slim kaula on mun suosikki, mutta liian kapealla kaulalla se on liian ohut, tässä se on täydellinen.

Uusi kitara, uutta iloa soittoon! Näin se menee, heti alkoi himademottelut taas maistumaan! Ihan hirveästi en vibraa käytä, mutta kivaa maustetta saa soittoon. Aiemmin olen omistanut floikallisia kitaroita (original sekä licensed), mutta en virittämisen vaikeuden tai keston takia jaksa niitä ollenkaan. Tässä se on helppoa kun ei ole lukkoja, tämä myös pitää vireen todella hyvin. Vibrola ulkonäön takia vai ei, onhan toi nyt 5/5

Kirjoittanut metlica 06.03.2018

            2048×2048  -  952 kt.


Arvostelu

2,72,72,72,72,7    (9 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

metlica: Kokemusta myös Gibson SG standardista ja parista ESP Viperistä, mikään niistä ei vedä vertoja tälle. Viperit tuntui 'muovisilta' ja Gibson tuntui jotenkin 'halvalta'
metlica: Ja SG menace.. se oli räyhä peli! Kaula suht paksu siinäkin.. ja vähän ku vertais lp studioo standardiin

Yhteensä 2 kommenttia. Lisää kommentti!

Artikkelit: Laitearviot

Tulostettava versio

Tulostettava version ilman kuvia

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti