Muusikoiden.net
12.07.2020
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

07.12.2003: Peer Gunt porissa 6.12


Itsenäisyyspäivänä oli Porin Club 19:ssä menoa ja meininkiä, kun 80-luvun suosikkibändi Peer Gunt asteli lavalle. Ovet avattiin yhdeksältä ja ihmisiä alkoi heti valumaan sisään. Yhdeltätoista paikka olikin sitten jo tupaten täynnä melko kalliista lipuista huolimatta. Yleisö näytti olevan 25-40 vuotiaita, varmasti suurelta osin niitä jotka Guntia ovat seuranneet 80-luvulta saakka. Valtaosa väestä oli miehiä, toki joitakin rokkimimmejäkin oli paikalle tullut.

Noin klo 23.45 Nikki, Tsöötz ja Twist twist nousivat lavalle ja keikka alkoi Fat Girlsin tahtiin. Soundimaailma oli selkeä, volyymiä oli Peer Guntin tapaan eli tarpeeksi, tosin Nikin laulu oli vähän turhan alhaisella volyymillä. Gunt veti lähes kaikki vanhat hittinsä, Bad boys are here ja Backseat varsinkin saivat yleisön villiksi. Yli parikymmentä biisiä taisi setissä olla, eli rahoille tuli vastinetta. Peer Gunt on edelleen todella kova livebändi. Twistin rumputaidot kaikki tietävät, Kettulan bassottelu antaa jykevän pohjan Nikin raivokkaalle kitaroinnille. Äijät paahtoivat kuin nuoruutensa päivinä. Club 19:n akustiikka oli ihan ok, vaikka paikka ei suuri olekaan. Kaiken kaikkiaan keikka ansaitsee kiitettävän arvosanan. Peer Gunt on edelleen kova sana.

Kirjoittanut yellow 07.12.2003


Arvostelu

2,32,32,32,32,3    (3 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

-J: Kuullostaa tutulta :) Itseäni kismitti kun en päässytkään paikalle, mutta onpahan Güntia runsaasti luvassa tänäkin vuonna Dex viihteen keikkakalenterin mukaisesti.
Valdemar: tuolla ois pitäny olla

Yhteensä 2 kommenttia. Lisää kommentti!

Artikkelit: Keikkatunnelmat

Tulostettava versio

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti