Muusikoiden.net
16.07.2018
Gibson Custom Shopin upeat 2018-mallit nyt esillä Kitarapajassa 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

27.08.2016: HB Lessu-projekti


..yritys nro kolme. Kaks kertaa kirjoittanut nää alkujorinat kännykällä ja siirtyneet suoraan bittitaivaaseen. Matkahuolto oli hävittänyt osoitelapun, joten kitaraa etsittiin pari päivää Turku-Lieto -akselilla ennenkuin löytyi. Ei siis ihan suotuisien tähtien alla ala tämä..oliskos korkeampien voimien hienovarainen vihjaisu, että jätä poika väliin..

TAUSTAA:
Äikanaan ykäasteella veistossa seiska ja sekin säälistä. Eli intoa on vaan ei taitoa..siksipä pitää saada suht edullista matskua työstettäväksi. No semmoinen löytyi ku jaksoi maltilla odottaa..rahteineen 70¤.

Vuosien mittaan käyttämättömiä orkkis fenkku single coileja kertynyt laatikkoon kolme ja semmoinen perversio syntynyt, että ne pitää lessuun saada. Eli tuota pitäis vielä jotenkin saada rouhittuakin..välineinä suurinpiirtein porakone ja vasara. 5-way switchiä ebaystä haeskellut tuloksetta...joko mennään nykyisellä tai sitten keksitään joku varmasti hyvä&pätevä oma viritys - ideoita otetaan vastaan... Apppppropoo, jos Turun alueella on joku aloitteva maalari tahi tarrailija ni tässä olis projektia..litkut ja tinnerit - myös artistille itselleen - korvataan.

Joku saattaa funtsis, että yhden mikin arvo on enemmän ku koko "kitaran" - kyllä just näin, tarkoitus onkin vaan omaksi iloksi näperrellä...itseni tuntien en yhtään ihmettele, jos tää venyy vuosikausien päättymättömäks nyhjäämiseksi tai sitten jo alkumetreillä tyrin niin voimallisesti, että raato on roskiksessa..jää nähtäväks.

SE!
Tosiaan eilen repelin hyvin pakatun kepukan ja jälleen kerran Matkahuolto oli kepin kympillä siistinä kuljettanut..ei turhan päiväisiä SÄRKYVÄÄ yms tekstejä kyljessä.

Ensivaikutelma: jo on paskanen laitos. No plugi kines ja GT10:stä lempparisaundi eli tehdas FAT..jumalauta, täähän o ihan jees saundi. Tähän väliin täytyy siis todeta että olen täydellinen puurokorva..on sitte mikä tahansa mikitys Fenderin CS-mikeistä Sd:n JB/59 tai Black Winter..sunsmilen kiinahalpis, ni mulle kaikki käy. Toki äänet on erilaiset, mutta mikä on parempi ku toinen..ei oo mulla väliä. Samoin cleanit menee aina choruksella ja viiveillä...aina maistuu.

Mutta joo..potikat ei rahise, virittimet ihan napakan oloiset..kielet jeesuksen vanhat, otelauta aivan hirveä ja kielet korkealla. Intonaatiot E ja A kielillä poskellaan, muut mun korvalle ok. Ohkaisimpien kielten osalta joku edellisistä omistajista tehnyt todella laadukasta nauhaviilausta..olisko ollut osa nauhoista korkealla. Tyynesti vedetty viilalla satunnaisesti kahdeksan nauhaa "lyttyyn" eikä pyöristetty yhtään tahi teräsvillalla tasoiteltu. Bendailu on todellakin kokemus. Parilla kielellä intonaatio persiillään pahasti ja olisko tallan tolpat pikkasen vinossa...yhtäkaikki, pikkujuttuja..

Do di, näillä sit mennään..miksikö tämän kirjoitan? Saadakseni ideoita ja itse olen tällaisia väkerryksiä tykännyt lueskella..josko joku muukin saisi jotain ideaa..lopputuloksesta ei ole aavistustakaan...

Kirjoittanut tomugorba 27.08.2016

            932×505  -  131 kt.

960×1280  -  369 kt.


Arvostelu

2,22,22,22,22,2    (5 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

_OuZo: Laita ns musicmaster mikitys niin riittää 3way switchi
_OuZo: Tai mustang mikä lie, siis pari singlecoilia
heittio: Ennenkin sun kitaroiden projekteihin on tullu osallistuttua, vois kait sitä vaikka tähänkin tarpeen mukaan osallistua 😉 Paas tökäten privaa jos jotain apua tarttet.

Yhteensä 3 kommenttia. Lisää kommentti!

Artikkelit: Elektroniikka ja soitinrakennus

Tulostettava versio

Tulostettava version ilman kuvia

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti