Muusikoiden.net
20.01.2019
Akustiset Furch-kitarat | Kohtuuhintaista eurooppalaista huippulaatua jo vuodesta 1981! 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

08.12.2015: Roland TM-2 triggerimoduuli


Voipurkin kokoinen ihmerasia joka on vastaus kaikkiin rukouksiini :) Kyseessä siis Rolandin TM-2 triggerimoduuli.

TM-2:ssa on kaksi dual trigger ulostuloa. Eli halutessasi voit vaikka triggeröidä koko rumpusetin (Basari, Snare,Kaksi tomia) yhdellä rasialla ja juuri niillä äänillä millä haluat.

Vaihtoehtoisesti voit kasata hybridisetin käyttämällä Rolandin sähkörumpupädejä.

Laitteessa on laajat säätömahdollisuudet efekteistä triggerien tarkkuus-säätöihin. Eli jokainen pystyy customoimaan triggereiden/pädien säädöt omaan soittotyyliin sopivaksi.

Luvassa hehkutusta....

Mitä niihin ääniin tulee niin vain taivas on rajana, sillä hyvien presettien lisäksi voit ladata TM-2:een omia soundeja SD-kortille ja ladata sitten ne triggerirasiaan.

Laitteessa oli jo valmiina niin hyvät rumpusamplet että vedin viime keikan pelkillä triggereillä(Roland RT30)ja soundit olivat parhaat millä olen koskaan soittanut. Setti pystyyn,triggerit ja johdot kiinni ja soundit olivat valmiit!!

Iso kiitos kuuluu myös uudistetuille Rolandin Triggereille jotka pesevät vanhan mallin satanolla. Erittäin tarkat, luotettavat ja nopeat asentaa. Tuskin maltan odottaa seuraavaa lauantain keikkaa. Ja voitte olla varmoja että rumpumikkihässäkät jää kotiin.


SD-korttipaikan lisäksi TM-2:ssa on kuulokeliitäntä, 2- Triggeri sisäänmenoa sekä output lähdöt. Laitteen mukana tulee myös virtajohto. Huomionarvoista on että laite toimii myös neljällä AA patterilla.

Suosittelen tutustumaan tähän jos hybridimaailma kiinnostaa tai jos olet keikkaileva artisti ja kaipaat nopeasti ja vaivattomasti hyviä rumpusoundeja tinkimättä laadusta.


Tässä ekoja ottoja suoraan TM-2 soundeilla. Ei miksausta tms... Myöhemmin näytteitä elektronisen maailman soundeista.https://youtu.be/lc1-nbn0Z-Y

https://youtu.be/A0Plbw9lM1w

Kirjoittanut rockid 08.12.2015

            2048×1152  -  617 kt.


Arvostelu

2,82,82,82,82,8    (5 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

Ei kommentteja. Lisää kommentti!

Artikkelit: Laitearviot

Tulostettava versio

Tulostettava version ilman kuvia

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti