Muusikoiden.net
20.01.2019
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

17.07.2011: seymour duncan ssl-4 quarter pounder fla...


SOUNDINÄYTE:
http://maihinnousu.net/s/13049


moi,

tässä hyvin lyhyt arvio kyseisestä mikistä jos jotakuta kiinnostaa. soundinäyte antaa toivottavasti jonkinlaista lisävalaistusta asiasta: sample puhuu enemmän kuin tuhat sanaa.

-soundi voimakas ja piikikäs, leikkaa hyvin läpi. soundi ei toisaalta myöskään kovin ohut vaan soundissa mukana matalia taajuuksia mutta läpileikkaava middlepiikki on mielestäni se soundin hallitsevin piirre.

-toimii sekä stratocasterin neck - ja tallapositioissa johtuen siitä että soundissa on sekä läpileikkaavuutta että botnea (eli ei mutainen kaulassa, muttei myöskään liian ohut tallassa). neck-positiossa tosin vaatii kumppanikseen todella voimakkaat muut mikit jotta jonkinlainen tasapainoisuus säilyy. tallapositiossa toimii mun mielestä tuollaisten 6kohm singlecoilien parina.

-hurisee hervottomasti ja clean soundi ei mitenkään hyvä. käyttäisin pääosin ainoastaan särösoundin kanssa.

-toimii mielestäni loistavasti tuollaisessa hendrix-tyylisessä jamittelussa.

-ks. soundisample (hutaistu hendrix style jam, nettiosoite arvostelun alussa). samplessa on vaihdeltu ruusupuuotelautaisen stratocasterin mikkipositioita jotta on mahdollista saada jonkinlaista kokonaiskuvaa tallamikin soundista muihin positioihin verraten. muissa positioissa on artecin 6kohm singlecoileja ja tallapositiossa tuo duncan. tuo duncanin/tallaposition soundi on se huutavin/kirkuvin/läpileikkaavin vähän sellaiseen hendrixille tyypilliseen tapaan. kitara on jokin merkitön sadan euron halpis, saattoi olla jotain anttilan aikanaan myymää mallia. kielisarjan paksuutena 0.11.

Kirjoittanut jpjanhun 17.07.2011


Arvostelu

2,32,32,32,32,3    (7 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

Ei kommentteja. Lisää kommentti!

Artikkelit: Laitearviot

Tulostettava versio

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti