Muusikoiden.net
25.10.2020
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

22.08.2010: Fender Limited Edition Flip Flop Strato


Hieno nimi eikö? :D

Tämmönen vähän harvinaisempi (ei paljon, mutta vähän) Strato on itselleni kulkeutunut. Enpä tiedä paljoa tästä eikä netissäkään ole paljoa tietoa, mutta Meksikolainen kitara on kyseessä, jos joku tietää minkä arvoinen on ollut uutena niin saa sanoa! Erittäin kiva soittopeli kuitenkin oli sitten minkähintanen tahansa.

Ulkonäkö on varmaan ensimmäinen asia jonka kitarassa huomaa. Siinä on tuollainen two-tone/flip-flop maalaus joka vaihtelee vihreän ja sinisen välillä riippuen mistä päin katsoo. Kuvat ei oikein tee oikeutta sille. Myös muu viimeistely on huippuluokkaa, eikä virheitä näy. Ja esimerksi nauhat on hyvin hiottu.

Komean kuoren alla sykkiikin sitten erittäin hyvin soiva "soittajan" strato. Mikit ovat mallia ihan vakio stratomikit, mutta en ole vielä kokenut aiheelliseksi vaihtaa. Tallamikistää saa kivaa twangia ja kaulamikistä helisevämpää saundia. Oma suosikki on nelosasento jossa on kaulamikki ja keskimikki rinnan, mukava "wait until tomorrow"-tone :) Valitsin on perus 5 asentoinen, ja potikat on volume/tonekaula/tonekeski. Sustain on hyvä ja nuotit soi kauniisti koko otelaudalta.

"Modern-C" kaula istuu tosi hyvin omaan käteen, hyvä kompromissi perinteisen paksummman kaulan ja modernien tilukaulojen välillä. Muuten on kyllä tosi kiva perinneviba tässä kepissä, otat kitaran käteen niin lähtee kuin itsestää tulemaan maukkaita blues-lickejä :) Itse voisin vaikka soitella ihan hyvin tällä myös rokkia yms, jos vähän huminoita laittaisi kuriin. Säröillä saa mukavan erottelevuuden, eikä mene liian riipiväksi tallamikilläkään.

Kitara on tosi hyvä ihan vakionakin, mutta voi olla että tulevaisuudessa koitan jotain muita mikkejä, jos sieltä saisi vaikka vähän kaivettua lisää tonea esiin :)

Kirjoittanut AZa 22.08.2010

            1500×1000  -  252 kt.

1061×1620  -  540 kt.

1000×1533  -  238 kt.


Arvostelu

3,13,13,13,13,1    (9 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

AZa: niin jos tiedätte mikä ton oikea nimi on niin kertokaa ihmeessä mullekkin :D

Yhteensä 1 kommentti. Lisää kommentti!

Artikkelit: Laitearviot

Tulostettava versio

Tulostettava version ilman kuvia

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti