Muusikoiden.net
13.12.2017
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

16.06.2007: FantX:n Soittovermeet


Olen siis Rumpali, Kitaristi sekä laulaja ja aattelin väsätä tänne jonkinmoisen listan värkeistä joilla sitä meteliä yleensä louhin kasaan.

Kitarat:
-Eko s-300 sähkökitara
-Yamaha akustinen kitara (metallikielinen)
-Harley Benton Elektroakustinen (metallikielinen)

Eko s-300:nen oli ensimmäinen sähköisesti pelittävä kitarakumppanini, jonka ostin rippijuhlilani tienaamillani rahoilla. Eko on toiminut mielestäni täysillä ja niin hyvin kuin kopio keppi voi toimia ehkä vieläpä paljon paremmin. Eko maksoi 290¤ ostin sen Hyvinkään Musiikki S:stä.

Yamahan akustinen kitara on alunperin isäpuoleni kitara, jonka olen myöhemmin ominut. Kitara on myös se kyseinen kitara, jolla aloitin kitarointini vuonna 2004.

HB:n Elektro akustiseen en ole ollut järin tyytyväinen siinä on mielestäni liian paksu kaula ja otelauta tuntuu omituiselta soittaessa. Muuten kitara on kyllä toiminut yllättävän hyvin, jopa Harley Bentonin kitaraksi. Onhan sillä parit keikat tullu vedettyä. =)

Vahvistimet:
-Crate GX-15R kitaravahvistin

Craten hommasin samoihin aikoihin kuin ensimmäisen sähköajokkini eli Eko s-300:sen. Crate on toiminut mielestäni yllättävän hyvin ja sopii mielestäni aloittelevalle kitaristille, jonka vuoksi nykyään käytänkin isäpuoleni Peaveyn Bandit 112:lla, joka ei siis ole omani siksi en sitä tuohon listannut. =)

Särkijät:
-Digitech Hot Head
-Digitech Rp-80 Multiefekti

Hot Head oli ensimmäinen pedaalini oi sitä ilon päivää kun sen sain vanhemmiltani lahjaksi. Sen päivän jälkeen tuli soiteltua normaalin 4h sijasta vähintään 7h joskus saatoin soitella jopa 11h. Hot Head on juuri kyllin sopiva särkijä perus punkki renkutukseen ja hyvä kirkastin sooloille tai mainriffeille.

RP-80 efektin kanssa tuli myös leikittyä tuntikaudet sen hankkimisen jälkeen vieläkään ei oikein kaikki tämän efektin salat ole hallussani, mutta kaiken kaikkiaan ihan kelpo vehje.

Rummut:
-Mapex

Rumpu setti ei ole omani vaan isäpuoleni joilla soittelen himassa. Mapexin rummut ovat mielestäni parhaat mitä on olemassa.

Pellit:
-Zildjian Hi Hat 14''/36cm
-Zildjian Crash 14''/36cm
-Zildjian Crash 16''/40cm
-Zildjian Ride 20''/51cm
-Zildjian Splash 10''/25cm
-Zildjian Oriental China "Trash" 14''/36cm

Zildian on isäpuoleni suosikki merkki pelleissä. Näistäkään ei ikävä kyllä mikään ole omani.

Pedaalit:
-Mapex
-Millenium Tuplapedaali

Mapex on isäpuoleni rumpusettiin kuuluva yhden jalan pedaali.

Milleniumin tuplapedaali on Rottaniitin yhteisvoimin ostettu pedaali jota tulee käytettyä nykyään aika monessakin paikassa. Pedaali ei ole mikään maailmanparas mutta kyllä sillä mökää lähtee.

Kosketin soittimet:
-Casio WK-1300

Casion sain joskus aikoja sitten olisiko ollut 2luokka-asteella alakoulussa kun sain sen joululahjaksi, kun olin sitä jostain kumman syystä toivonut. Eipä ole tullut silläkään soiteltua, mutta kyllä tuo on varsin muheva syntensaattori, jos sitä vain osaisi soittaa :D

Muita soittimia:
-Nokkahuilu

Hankinnassa:
-Parempi elektroakustinen kitara
-Omat Rummut
-Kitara nuppi + kaappi

Kirjoittanut FantX 16.06.2007


Arvostelu

1,51,51,51,51,5    (4 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

Ei kommentteja. Lisää kommentti!

Artikkelit: Omat soittokamat

Tulostettava versio

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2017, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti