Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Tami
Alue:Livetoiminta
Aihe:t-amp:it
Aika:08.09.2008 23:42
Painava, huonot kahvat, heikko laatu, heikko soundi, halpa. Tos on meikäläisen kokemukset merkistä. Parilla vaffarilla tullu leikittyä.
 
Mitkä stereot teil on mitkä noin paljon potkua vaatii? Jos haluaa hintalaatu-suhteen edullisemmasta päästä niin esim. Crownin XLS-sarja on pätevää kamaa.

 
Mulla on T.ampin 2400 ja 1050 päätteet. Samansuuntaisia arvioita esittäisin itse, varsinkin tuo paino rasittaa... Amatöörikäytössä ovat olleet hintansa arvoisia ja toimineet ihan hyvin. Input xlr:t ovat minun yksilöissä epämääräiset ja tuntuvat olevan melkoisen löysiä piuhan asennosta ja piuhan merkistä riippumatta. Ei hyvä juttu, mutta sen kanssa on elettävä.
 
Tuossa vielä se tuttu linkki tuon ison styrkan tehomittauksista:
http://www.dvdplaza.fi/forums/showthread.php?t=56613
 
Soundista minä en tiedä mitään, koska olen harrastelija. Ostin kuitenkin päätteiksi käytettynä qsc:n plx:iä ( kevyitä ja hyviä) ja ainakin minun korvassa qsc:llä soitettuna soundi on (huonoja adjektiiviyrityksiä): isompi tai ilmavampi ja selkeämpi sekä subbareissa tuntuu olevan enempi hönkää vaikkakin wattimäärät putosivatkin t.amppeihin verrattuna.
Hankalaahan suoranainen vertailu on, koska laitteet pitää sammuttaa aina piuhojen vaihtojen yhteydeksi, mutta semmoisen eron olen ainakin itse kuulevinani. Soundissa ei sinänsä tamppienkaan kanssa ollut mitään häiritsevää, mutta sitten noiden plx:ien kanssa soundin muutos pisti silmään... no siis korvaan...
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=168820