Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:grzenabi
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Yamaha THR-vahvistimet
Aika:29.06.2012 19:38
Tiedoksi, jos jollakulla on sama tilanne eli osti THR:n alkupään tuotantoa hurisevalla virtalähteellä.
 
Eli noissa ensimmäisissä (lähinnä kait viime vuonna myydyissä) THR:ssä oli virtalähde, joka aiheuttaa häiritsevässä määrin surinaa/pörinää/ei-toivottua ääntä varsinkin yksikelaisella mikrofonilla ja reippaammilla vahvistuksilla.
Yamaha on sittemmin korvannut virtalähteen toisella mallilla, joka eroaa alkuperäisestä ainakin sikäli, että töpselistä virtalähteeseen laitettava johto on kolminapainen (eli siinä on suojamaa) vanhan mallin kaksinapaisen johdon sijasta.
 
Ostin omani DV247-nettikaupasta joskus viime lokakuussa ja jokunen viikko sitten lähetin sähköpostikyselyn ko. liikkeeseen tiedustellen mahdollisuudesta saada moinen uusi virtalähde. Vastauspostissa ilmoitettiin heidän olleen yhteydessä Yamahaan ja kysyttiin sarjanumero ja virtalähteen tyyppi sekä luvattiin palata asiaan.
Ja tänään DV247:stä soittivat ja kysyivät onko toimitusosoite vielä sama ja lupasivat lähettää powerin tulemaan.
 
Siis lyhyesti: Yamaha tuntuu myöntävän virheensä ja korvaavan viallisen powerin paremmalla, jos nyt joku muukin on tilannut THR:n Thomannilta tai DV:stä tai muualta netin syövereistä. Kotimaan myyntiinhän noita ensimalleja ei tainnut ehtiä.
 
Suomesta en löytänyt Yamahan edustajaa, jonka kanssa olisi voinut suoraan asioida.
 
Ja niin, olen käyttänyt tässä väliajalla jotakin läppärin poweria jossa oli sopiva jännite, suojamaadoitus ja hurinat kurissa.
 
Ja vielä, THR10 on käyttööni loistava peli. Olisipa tuollaisen saanut vuosia aiemmin, niin olisi voinut jäädä paljon turhaa hankkimatta (tai sitten ei).
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=204489