Muusikoiden.net
28.03.2024
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 18.12.2014 - Pekka Ansio Heino


Päivämäärä:to 18.12.2014
Esiintyjät:Pekka Ansio Heino

Arion
Mekanism
Mekanism

Paikka:Helsinki, On The Rocks
Lisätietoja:Arion on komeettamaisessa nousussa oleva vuoden 2013 Uuden musiikin kilpailusta suomalaisten tietoisuuteen noussut metalliyhtye.

Sibelius-lukiossa vuonna 2011 alkunsa saanut Arion keräsi runsaasti positiivista huomiota UMK-kilpailussa vuonna 2013 kappaleellaan ”Lost”. Kiitokset poikivat pian levytyssopimuksen Ranka Kustannuksen kanssa. Yhtyeen musiikkia leimaavat vahvat kertosäkeet, orkestraatio, virtuoosimaiset kitara­ ja synasoolot sekä solisti Viljami Holopaisen persoonallinen lauluääni.

Arionin debyyttialbumi Last of Us ilmestyi elokuussa 2014.

Mekanism on vuonna 2010 perustettu modernia metallia soittava kvintetti, jonka musiikissa raskaiden sävyjen lomaan punoutuu raikas yhdistelmä elementtejä eri musiikkityyleistä aina elektropopista kasarirockiin. Mekanism on julkaissut musiikkia kolmen EP:n verran ja tällä hetkellä yhtye valmistelee debyyttialbumiaan. Kesäkuussa 2014 bändin ja laulaja Criss Valleyn tiet erosivat ja Mekanism aloitti uuden laulajan metsästyksen. Haku tuotti tulosta ja yhtyeen uudeksi laulajaksi valittiin syyskuun alkupuolella lahjakas Tuomas Välimaa. Hänen laaja äänialansa, voimakas ja karismaa tihkuva soundi ja keikoillakin jo todistettu lavapresenssi vakuuttivat yhtyeen nopeasti. Mekanismin uusi kokoonpano on jo aloittanut keikkailun ja valmistautumisen debyyttialbuminsa nauhoituksiin.

Pekka Ansio Heino ei ole aiemmin esittänyt Leverage-tuotantoa akustisesti eikä Brother Firetribe -biisejäkään kuulla usein tällaisina versioina. Kannattaa siis tulla ajoissa!

Soittoajat:

20.00 ovet
20.30 Pekka Ansio Heino plays Brother Firetribe & Leverage
21.15 Mekanism
22.45 Arion

6,50/7¤ (+eteispalvelumaksu 3¤)
Internet:https://www.facebook.com/PekkaAnsioHeino?fref=ts
http://rocks.fi
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!