Muusikoiden.net
28.03.2024
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 04.12.2014 - Johanna Emilia


Päivämäärä:to 04.12.2014
Esiintyjät:Johanna Emilia

Anna Kokkonen
Viitasen Piia

Paikka:Helsinki, On the Rocks
Lisätietoja:Kolme vahvaa lauluntekijänaista esiintyvät tunnelmallisella yhteiskeikalla.

Klo 20:00. Liput Tiketistä 5¤. K-18.
_

Anna Kokkonen on sielukas lauluntekijä, joka tuotti ja äänitti alun perin omakustanteena debyyttilevynsä Salaisen puutarhan. Riku Pääkkösen levy-yhtiö Ranka Kustannus tarttui valmiiseen levyyn ja julkaisi sen sellaisenaan alkuvuodesta 2014. Musiikki nousi välittömästi mm. Radio Suomen soitetuimpiin useiksi kuukausiksi, ja myös kriitikot ovat olleet vakuuttuneita. "Kokonaisuus on eheä ja edustaa onnistuneimpia levyjä mitä pitkään aikaan on tullut tässä tyylilajissa", kirjoittaa esim. Keskisuomalainen-lehti.

www.annakokkonen.com

_

Viitasen Piia on tummanpuhuvaa luomufolkkia soittava yhtye, joka julkaisi syksyllä 2012 kriitikoiden kehuja keränneen omakustanteisen debyyttialbuminsa. Bändin nimeä kantava debyytti sai jatkoa, kun Texicalli Records julkaisi 2014 elokuun lopussa toisen kokopitkän albumin ’Uni onnesta’. Levy on saanut kriitikoiden keskuudessa upean vastaanoton, ja mm. Helsingin Sanomat arvioi levyä näin: ”Vuoden kaunein, herkin ja iholle tulevin levy saattaa olla tässä! — Levy on täynnä poikkeuksellisen vahvoja tunnelmia, tarinoita ja mielikuvia, jotka usein nojaavat menneeseen. Viitasella on harvinainen taito laulaa itsensä suoraan kuulijan syliin ja ihon alle."

www.viitasenpiia.com

_

Johanna Emilia on artisti, joka jää mieleen ammattitaidosta, sielukkuudesta ja tuoreesta otteesta. Hän yhdistää musiikissaan kaiken tämän rehellisiin, elämänmakuisiin sanoituksiin ja tarttuviin kappaleisiin. Suomenkieliset sanoitukset kumpuavat ympärillä kulkevista ihmisistä ja elämän pienistä hetkistä. Yhtä aikaa kepeä ja koskettava folk-pop saa kuulijan hymyilemään.

"Johanna Emilia on enemmän kuin kaunisääninen laulaja. Banjot, mandoliinit, viulut, dobro, huuliharppu flyygelitorvi. Niiden avulla syntyy yhtyeen persoonallinen, keveä sointi." (9.10.2014 Yle.fi)

https://www.facebook.com/johannaemiliamusic
Internet:http://www.facebook.com/johannaemiliamusic
http://rocks.fi/keikka/27335
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!