Muusikoiden.net
19.03.2024
 

Etusivulle
JäsenetKirjaudu sisäänOma sivuPikaviestitRekisteröidyHakuOnline
Palaute

Jäsenkuvaus: Shabby (#35960)

Rekisteröitynyt:02.03.2005
Viim. kirjautunut:28.02.2018
Viim. aktiivinen:28.02.2018 19:54   (6vuotta, 20vrk, 16h, ja 36min sitten)
 
Kotisivu:http://shabmetamorphos.livejournal.com/
Paikkakunta:Helsinki
 
Avatar:
 
Kuvaus:Basisimi historiani:

Katseltuamme ja kuunneltuamme aikamme maailman parhaita bändejä 80-luvulla, me tytöt sitten vihdoin päätimme perustaa bändin. Fixuna likkana päättelin, että neljässä kielessä on vähemmän opettelemista kuin kuudessa, niinpä minusta tuli basisti ja jätin loppujoukkion tappelemaan kuka joutuu hankkimaan rummut.

Alkuperäinen idea oli soittaa covereita - nillähän varmaan useimmat aloittaa - joten nimeksi laitettiin Cover Girls (ja olisihan siitä voinut hyvässä lykyssä saada ilmaiset meikit ;P) Joku meni sitten nimeämään albuminsa Cover Girliksi, joten päätimme vaihtaa nimeä (ja muutama omakin biisi taisi olla jo syntynyt).

Olin silloin, niinkuin vieläkin, aivan hulluna Iggy Popiin, joten ei tainnut olla kovin yllättävää, että raahustaessani kohden treenikämppää minulla välähti: Search And Destroy. Hekottelin itsekseni: me etsitään mistä ne biisit menee, sitten tuhotaan ne. Muut olivat hyväksyvinään nimen, mutta eipä aikaakaan kun sain bändistä kenkää. Syy: "Tietty peräänantamattomuus ja liian synkät sanoitukset." Väärinymmärretty nero oli syntynyt ;P

Kahdeksankymmenluku meni bändejä vaihdellessa: vajaa vuosi per bändi, kaikkiaan kolme. Yhdeksänkymmenluvulla kaverit pyysivät bändiinsä josta - varmaankin potentiaalisen yleisön ansiosta - muodostui sitten punk-bändi. Taisin olla vähän väärässä bändissä, vaikka musamakuuni toki Pellet ja Ratsiat kuuluivatkin. Noh, ne ei ainakaan olleet vastustaneet levytyssopimuksen hankkimista...

Traumaattisen kokemuksen jälkeen vannoin: ei ikinä enää punk-bändiin, mutta tulihan sitä kasatuksi Lepakon Hautajaisia varten yhden asian (Lepakon purkamisen vastustaminen) HC-punk bändi nimeltä The Laitosmiehet. Kaikki jäsenet olivat olleet jossain vaiheessa laitosmiehinä Lepakolla ja - ehkäpä Njassan ystävällisen radiomainonnan ansiosta - suksee oli suuri. Päästiin jopa kaksipäiväisestä tilaisuudesta tehdylle kokoomalevylle. Aika hyvin ylimääräiseltä esiintyjältä.

Hieno kokemus: viikkoa ennen keikkaa keksitään/perustetaan bändi ja pummaan Pandalta meille keikan, maanantaina löydetään kolmas jäsen bändiin ja tehdään neljä biisiä, perjantaina pidetään päivätreenit kera laskuhumalaisen juuri risteilyltä palanneen kitaristin ja illalla on keikka. Eikä me soitettukaan ekana, kuten oli ollut puhe, vaan huomattavasti parempaan aikaan (ehkä sen radiomainonnan vuoksi ;P) Huolta tosin aiheutti tuohon mennessä jo melkoisen juopunut rumpali, jolle piti juottaa Batterya ja kahvia, mutta meininki oli hieno. Raiskattiin yksi Pellen biisi siinä sivussa, Tahdon raiskata sinua se taisi lopulta mennä.

Suomenkielisessä ränttätänttäbändissäkin 90-luvulla olin, mutta ei ehditty edes keikoillle kun kitaristi jo kuoli. R.I.P. Eko, siellä jossain. Olit hieno ihminen.

Tämän vuosituhannen alussa liityin melkoisen lupaavaan hard-rock bändiin (ja opin diggaamaan Kissiä!) joka sitten hyyvähti rumpaliongelmiin. Bändin pomo Jussi jatkaa nyt omillaan etsien soittajia; tyyli on käsittääkseni mennyt popimpaan suuntaan. Terkkuja vaan ja onnea!

Yhden jos toisenkin kaverin kanssa on ollut useampikin bändiviritelmä, jotka eivät syystä tai toisesta ole oikein lähteneet käyntiin. Toiveikkaana kuitenkin tulevaisuutta kohti, eh.
 
Allekirjoitus:"Sä oot Maailman Pelottavin Basisti! Sä oot itseasiassa niin pelottava, ett mun on pakko tarjoo sulle drinkki." -Punk-Mikko-

Omat kuvat

29.06.2009 17:36  -  450×600  -  69 kt.
06.07.2011 17:23  -  576×768  -  42 kt.19.07.2009 23:42  -  580×432  -  29 kt.


Huoneet »

Röökikoppi
Sisäpiiri