Muusikoiden.net
25.04.2024
 

Etusivulle
JäsenetKirjaudu sisäänOma sivuPikaviestitRekisteröidyHakuOnline
Palaute

Jäsenkuvaus: lardelii (#34837)

Rekisteröitynyt:06.02.2005
Viim. kirjautunut:14.02.2005
Viim. aktiivinen:09.07.2005 07:31   (18vuotta, 295vrk, 12h, ja 27min sitten)
 
Kuvaus:oon pian 20-vuotias kolmen kielen kitaristi, tarkoitus opetella soittamaan kuutta kieltä. soitan välttävästi myös bassoa, pianoa ja viulua. laulankin mielelläni, tykkään jopa karaokesta.
tykkään punkista, hardcoresta, hiphopista, riotgrrlistä, ihan perusrokistakin. oon aika huono näiden genrejen kanssa. viime aikoina on soinut No Rest, Behind Enemy Lines, Black Flag, Atari Teenage Riot, Wasted, Unkind, Sielun Veljet, Hole (Live trough this), Nick Cave and the Bad Seeds, Ritarikunta, Looptroop ja Smashing Pumpkins.
oon soittanut kitaraa 12-vuotiaasta. oli helppo aloittaa kun faijalla oli kitaroita ja vahvistimia kämppä täynnä, ja se pystyi vähän opastamaankin mua. hyvin vähän tosin, en mä jaksanut sen selostuksia kuunnella vaan soitin ihan omiin nimiin. ennen kitaraa olin soittanut pari vuotta viulua ihan pelimannimeiningillä, en mä mitään nuotteja jaksanu opetella.
eka bändi oli 14-vuotiaana mutta siitä ei tullu mitään kun oltiin niin surkeita. sen jälkeen soitin kauan lähinnä akustista, esitettiin jotain coverbiisejä joissain juhlissa.
toka bändi perustettiin kun olin just täyttänyt 18, ja se on nyt tämä Kara Kuniklo sitten. ollaan soitettu syksystä 2003, ja miehistö (tai naisisto, rumpali kun on ainoa miespuolinen) on jonkinverran vaihdellut. ollaan tehty muutamia keikkoja jopa kotikaupunkimme (Vaasa) ulkopuolella ja saatu ihan hyvää palautetta. demo tehtiin kesällä 2004, ja uutta aletaan tehdä heti kun mun ja meidän basistin kirjotukset on ohi.
mun rooli meidän bändissä on välillä vähän liiankin vastuullinen, kun sävellän melkein kaikki biisit. välillä ollaan pakotettu basistikin keksimään joku riffi. sanoitan kanssa aika paljon.
yritän opetella huutamaan ja soittamaan samaan aikaan. vaikeeta!
 
Allekirjoitus: