Muusikoiden.net
29.03.2024
 

Etusivulle
JäsenetKirjaudu sisäänOma sivuPikaviestitRekisteröidyHakuOnline
Palaute

Jäsenkuvaus: Sax Guitar26v. (#12457)

Rekisteröitynyt:08.06.2003
Viim. kirjautunut:24.01.2004
Viim. aktiivinen:29.06.2005 00:26   (18vuotta, 278vrk, 10h, ja 7min sitten)
 
Kuvaus:Olen Turkulainen 26 -vuotias brittirokin harrastelija.
Etsin kitaristia/saksofonistia tarvitsevaa bändiä. Olen myös kiinnostunut uuden bändin perustamisesta.

Tarkoituksena olisi alkaa tekemään/soittelemaan etupäässä omia juttuja, tyylisuuntana jotain Radioheadiin verrattavissa olevaa.. Teen itse etupäässä melankolista brittirokkia/-poppia. Välillä on myös mukava tehdä rajumpaakin(tyyliin esim. Alice In Chains). Omaa materiaalia(riffejä, näppäilymelodioita, sooloja) on usean levyllisen verran. Valmiita biisejä ei oikeastaan ole..

Olen soitellut kitaraa 7v ja saksofonia 1,5v. Lauluakin on tullut harrasteltua muutamia vuosia, ja viulua soitan hieman, tai siis vingutan.. Pianoakin on tullut nuorempana muutamia vuosia soiteltua. Nuotteja en osaa lukea kitaraa/fonia soitettaessa.. Molemmat opeteltu ´korvakuulolta´, kuten myös viulu. Nuorempana soitin pianoa nelisen vuotta. Kitaralla onnistuu kohtuullisen nopeat ja mutkikkaatkin jutut.. Saksofonillakin onnistuu nopeahkot luritukset ja rauhallisia/melodisiakin osaan soittaa/tehdä(ja niistä pidänkin enemmän – sekä kitaralla että saksofonilla)
Luonteeltani olen avoin, rauhallinen, hiljainen, ujohko, utelias, empaattinen. Sinä?
Musamakuni:
Mm. Radiohead, Alice In Chains, Bluetones, Kravitz, Hendrix, The Crash, Weezer, Gardigans, Kemopetrol, Oasis, RHCP, Ashcroft,..
Omaan pari akustista kitaraa(nailon&teräs), yhden sähkiksen(fender -tyylinen), tenorifonin ja viulun. Multitrack -raituri löytyy pc:llä.
Soittokämppä on hakusessa.

Olen liikkeellä puolivakavissani, eli olen valmis sijoittamaan runsaasti aikaa ja vaivaa bändin menestyksen eteen.
 
Allekirjoitus: